yttligare en söndag förbi soon

I lördags var jag sam tommy sams farmor och farbror i Jönköping. Vi besökte badhuset och var där ett par timmar. Köpte ett par super söta badbyxor till sam, eller short vart det. Så han såg jätte häftig ut hehe. Denna gång tyckte han verkligen om att bada, och det såg så härligt ut, verkade som han njöt och älskade stunden, så det var jätte skönt. Har tyvärr inga bilder, för hela sällskapet badade, så det är lite synd. Tyckte badhuset var ett riktigt bra ställe för alla åldrar så 5 plus till det.
Har också känt sams 10onde tand i underkäken, så nu är det två bamsingar som brottar sig upp, lär göra jätte ont för lilleman, men har inte märkt någon skillnad men humöret.
Idag har vi vart ute på promenad och rensat ena källarförådet, riktigt gött att ha det gjort nu när man velat det så länge. Har precis lagt sam för natten, och ska se skavlan ifrån fredags, missade det avsnittet och sen lite musik, efter det blir det läggdags för mig med. Haft en bra helg själva?
Bild från första gången vi badade, i badhus tillsammans med dem andra mammorna i mammagruppen.

Helgen som varit

Började med att gå med lilleman till familjecentret i fredas, där vi träffade dom andra ungamammorna. Vart tårta och bus för dom små. Sedan blev det att packa när vi kom hem och åkte sedan iväg till norrköping. Gav mamma och pappa en present. Vart en tavla på sam gjord av pärlor. Dom vart riktigt nöjda så det var kul. Vart en utgång med josie plus hennes vän, och var en helt ok utgång ändå. Lördagen fyllde mamma år så jag och sambon åkte och hämtade tårtor och köpte lite annat. Vart även en tripp till busfabriken med tommy och sam. Och sam verkligen älskade stället, toppen ställe för alla åldrar. Och vi hade också riktigt kul , och klättrade som galningar i gångarna och hoppa i hoppborg hehe. På förmiddagen vart det att åka hem till ödeshög igen, och rastlösa som vi vart, eller jag hehe, så åkte vi till motala med sams farbröder noah och henrik. Vi besökte bill och bull lekland, samma stuk som busfabriken men betydligt mindre. Men trevligt hade vi, sen vart det så klart ett stopp på Mc Donalds. Och idag så har jag och sam umgåts med sams farmor. Vart en lång tripp med pulkan och sedan bytte vi till vagn och då stannade vi till på fiket och käkade gosa sallader och satt och prata, sam sov som en stock i sin vagn och hela tiden medans vi kom hem, var en trött kille hehe. Men nu blir det att kolla klart guldbaggegalan och sedan sova i think. Har ni själva haft en bra helg ? :)

Planes

Idag har jag och lilleman varit på familjecentret, och som vanligt så trivs sam jätte mycket där och vill knappt gå hem. Sökte ju dagis förra veckan och där lär han säkert också stormtrivas.
Nu ikväll har vi varit hos sams farfar och hälsat på, fika och tittade på alla fina valpar, snacka om att jag har en liten kille som ääääälskar hundar hehe, ska klappa och va med dem hela tiden hehe så sött.
Helgens planer blir nkpg, fira moder som fyller på lördag, och kanske stanna över natten och ta en utgång på lördag, men får se hur det blir :). Har iallafall fixat en jätte fin present till mor och far, för pappa fyllde förra veckan så blir perfekt att ge båda :). Ska visa senare va dem får.
Men nu ska jag mumsa semla när karl kommer ut ifrån duschen :)
Vackra du

OJ DÅ

kom och tänka på att ,fan jag har ju en blogg. Hade glömt det för en stund. Får försöka bli bättre, men vart sjuker och inte haft tid/lust. Men SKA hitta den där lusten igen.
Lite som hänt är att freja och sofie har varit på besök hela dagen, vart jätte trevligt. lunch film och fika och en massa mys, sam tyckte nog det var jätte kul. Sen så klippte han sig för första gången i förrgår(tis) hos frisören. Han va så duktig och satt stilla i mitt knä och fick sitt hår klippt. Hon tog lite på topparna och mycket i luggen.
Lillefisen och jag igår <3

hejjs

Hallå, Ska skriva ett inlägg senare om vårt nyår, och hur den dagen var. Men först ska jag försöka få lilleman att vila en sväng  (:

RSS 2.0