Bad BAD

Fy vad dåligt jag är på att uppdatera ibland, just nu dessa dagar som varit. Men ska som sagt ladda upp bilder ifrån resan snart hehe.
På fredag så ska jag och sam åka och bada med mammagruppen, ska bli jätte kul att se hur barnen kommer att reagera. Annars har vi inget planerat , om jag inte minns fel. Ska straxt ge sam lite pure och sen blir det att vika tvätt.

Hallå igen

Då var det ny vecka igen och nya tag, håller på och tvättar för fullt. Är två stora tvättberg som samlats under resan till lettland och den korta stunden hemma i norrköping. Senare i eftermiddag eller ännu senare så ska jag skriva mer om resan och visa en massa bilder.
Underbar syn över molnen när vi flög dit

ELVAMÅNADER

Idag blir min plutt redan 11månader, helt sjukt vad tiden springer iväg. Och nästa månad är han redan 1 år. Är så otroligt glad att min lilla plutt just kom till oss, du är verkligen lyckan i mitt liv. Älskar dig samsam <3




Där var du bara minuter gammal, min fina älskling

Tisdagkväll

Då sitter man hos mor och far igen, skönt faktiskt. I morse så var jag och sam på familjecentret och lekte och fikade, gick sedan hem och packade klart, och vid 12 kom mamma och hämtade oss. Sedan åkte vi upp till norrköping, så träffade freja straxt efter vi kom hit. Tittade runt i affärer och köpte lite saker, fikade och hade en toppen stund på stan. Sedan bar det hem och då blev det att laga mat och gosa med plutten, eftersom i morgon så åker jag ju till Lettland. Ska bli skit kul att åka igen som sagt och längtar massor. Men självklart så kommer jag sakna min lilleprins. Nu ska jag fortsätta titta lite på tv sen krypa ner jag med, lilleman sover sen en stund tillbaka (:


Måndagskväll

Denna dag har besått av fortsatt tvätt som inte vart klar igår, var en sväng på bynn förut och hämtade ut nya p-piller. Annars har vi inte gjort mycket. Lilleman har vi precis lagt och nu ikväll har han varit som en duracell kanin haha, krypit omkring och skrattat och vart riktigt ivrig :). Nu ikväll så har jag packat tills resan på onsdag, men mamma kommer i morgon och hämtar mig och sam så vi är där uppe, som redan i morgon, så det är skönt. Vikt en massa tvätt och plockat i ordning så det ser bättre ut en förut iallafall. Tittar på 16 and pregnant nu, det är typ maraton så dom har intervjuer med alla mammor, så ska fortsätta titta och sen får vi se om jag hinner med en dusch, annars får det bli en i morgon bitti innan vi ska till familjecentret och leka.

Och i morgon blir det att träffa vovvarna igen, är nog inte bara jag som längtar efter dem, utan lilleman oxå. Benny och han har funnit varandra så det är så mysigt att se.

Söndagssysslor

Idag har man som sagt bara gjort söndagssysslor, tvätten är fortfarande inte klar. Ska ner straxt och lägga i två maskiner igen så man blir klar med skiten. Brukar tycka att det är skönt att tvätta annars men idag så var det världens hög haha. Nu ikväll blir det att ta det lugnt och mysa med familjen. Ska lägga lilleman snart, han gnor sig så dant i ögonen, är nog john blund som kallar snart. Har tänkt på en sak, statistiken går upp och ner varje dag och ibland är den ganska hög! Vem är du som just läser min blogg? lämna gärna ett fotspår i gästboken om vem du är och så kanske jag tittar in i din blogg :)

LÖRRRRDAG

Lilleman har precis fått välling men ville inte somna ifrån den idag som han brukar. Så nu ligger sambon och försöker få han att somna, och tror det går ganska bra inte hört något hehe. Idag var vi ju som sagt på kalas, på eftermiddagen. Sam hade en jätte fin skjorta och sina ganska nya jeans på sig. (visar foto någon annan dag. Så det var trevligt att vara där, kom hem runt 6 efter att vi vart där och gått en sväng. Sam somnade som en stock i vagnen efter kalaset. Nu ikväll har vi bara tagit det lugnt och tittat på så mycket bättre, nu kom sambon ut och sam sover visst. Så nu får det blir lite tv tittande och sedan sova om en stund. :)

Yttligare en lördag

Denna lördags förmiddag har beståt av lathet, fixat lite här hemma och käkat frulle. Sam och tommy vilar just nu igen, och jag funderar på att titta lite på tv en stund, sedan in i duschen. För om ett par timmar så ska vi vara hos tommys mormor. För där är det som sagt kalas idag. Sen ikväll blir det nog att ta det lugnt och titta på så mycket bättre. Gårdagens kväll så kom sams farmor och så köpte vi pizza och tittade idol, så det vart en mys freda. Men nu blir det att styra upp lite igen och tv. Hur ser er lördag ut?

Äntligen fredag eller ?

Äntligen fredag eller? jo men visst är det så, men jag är en sån person som, ifall man ska göra något veckan som kommer då vill jag bara att dagarna ska gå fort, även helgen. Men ska försöka tänka bort det tänkandet och bara njuta av helgen, och umgås med min familj. I dag på förmiddagen så blir det att gå på mammagruppen, vet faktiskt inte riktigt vad som händer på schemat där, men ska bli trevligt som vanligt att träffa dem andra. På eftermiddagen blir det nog att ta det lugnt, mysa framför tvn och titta på idol och äta gott. I morgon så är det kalas inplanerat, annars så blir det nog en rätt så lugn helg. :)

One week

Testar att mobil blogga för första gången, kan va bra och se hur det blir hehe. En vecka kvar och längtar massor. Men nu blir det att krypa ner i sängen, tidigt för en gångskull . Lilleman sover redan så gött så. Får se om jag lyckas somna med :)


14 november 2011

Igår så åkte sam och jag hem till ödeshög igen, efter att ha haft en toppen vecka i norrköping.
Så kom straxt hem innan fyra, så tog det lugnt resten av dagen med sambon.
Nu på förmiddagen idag så har jag och lilleman inte gjort så mycket. Typ tagit det lugnt och jag har stått och kokat upp alla nappar och nappflaskorna. Så nu är dom fräscha igen efter tre veckor förkyldning. Men nu verkar det vara bra igen, så det är skönt faktiskt.
Resten av dagen blir nog lite promenader och ta det lugnt bara, posta ett brev och handla med förstårs.
Jag och min älskling i somras

Expo och utgång

Om ett tag blir det att åka till borgen med syster och lilleman. Idag är det expo där, utställning och försäljning av reptiler. Så det ska bli spännande att se hur sam reagerar på allt folk och alla djur.
Senare ikväll blir det utgång här i norrköping med ett par kompisar, ska bli kulkul.
Så ska ge lilleman lite mat och sedan klä på oss och gå.
Vad brukar ni göra med era små på helgerna ?


Lettland

Det är så att jag och min vän freja kommer att åka till Lettland i slutet av november. I Lettland så ska vi åka till en internat skola, som ligger 6 mil ifrån huvudstaden Riga. Sedan 2008 så har jag varit med i en förening, och hjälp barn på skolan, som har det svårt och som ex har olika handikapp.
Så det ska bli riktigt kul att åka dit igen, eftersom att jag inte varit där på över ett år. Vi plus många andra kommer att åka men dom flesta kommer åka ett par dagar innan. Men som sagt ska bli riktigt kul och längtar så nått extremt. Men kommer att va jobbigt att va iväg ifrån min lilla älskling, men det ska nog gå bra hehe.




Och så är big sis hos föräldrarna också, så det är trevligt. Här är hon och lilleman när han inte ens var en vecka gammal


dåwligt

Oj vad dålig jag är på att blogga när jag är hos min familj, men finns så mycket annat att göra när man väll är här hehe.
Idag kommer sis upp och då blir det nog att möta henne vid stationen. Senare idag blir det möte angående det jag skulle ha berättat för ett par dagar sen, men gör det senare tror jag.
Lilleman har somnat i sin morfars famn, ser så gött ut. Jag ska straxt in i duschen, och fixa mig lite sedan blir det nog som sagt möta sis vid stationen.


Norrköping

Då är man uppe i norrköping igen hos familjen, vart en impuls tripp. Men kommer nog stanna till söndag. Ikväll har jag bara tagit det lugnt, lagade en fet sallad med massa gott i så mor och jag mumsade på det. Sam är nog söndergosad av sin mormor, och han stormtrivs jämt här, och med dogsen så det är riktigt skönt.
I morgon blir det att träffa vänner och gå på mötte angående en sak som jag kommer göra framöver. Berättar i morgon (:. Nu blir det tv titt igen innan läggdags, lilleman sover redan så det är skönt.


Yttligare en söndagkväll

Då var det söndags kväll igen, och ännu en helg som glidit förbi.
Haft en bra helg faktiskt. Mina vänner kom i går på eftermiddagen, freja och sofie. Vi började med att käka, och ta det lugnt. Sedan kom sams farmor och hämtade honom. För i natt sov han där, och det hade gått jätte bra så det var skönt att höra det. Sedan började vi fixa oss, och då kom grannen upp och var med oss. Så vi förfestade och fixade oss och hade en toppen kväll. Vid åtta så drog vi ner till grannarna där alla killarna hängde, och sedan drog vi mot puben. Och där hade jag en toppen kväll med vännerna och annat folk.
Nu ska jag fortsätta titta på EMA LIVE BELFAST, och se vilka som kammar hem priser. Men shena vad hade Lady Gaga på sig ? man slutar ju aldrig att bli förvånad hehe.
Förfest bilder

Äntligen lördag

Idag vaknade lilleman straxt innan halv 6, så det var bara att pallra sig upp tänkte jag. Så vi satte oss i soffan och bäddade ner oss, och då somnade han så vi sov till halv åtta. Nu sitter vi och tittar på disneydags och äter frulle. Ska städa lite om en stund och ner i tvätten igen.
Om ett par timmar kommer mina underbara vänner från norrköping hit, för ikväll är det min sambos 20års fest. Det ska bli riktigt kul och längtar faktiskt lite hehe. Lilleman ska sova hos sin farmor för första gången men det går nog bra eftersom dom kommer så bra överrens. Men nu blir det fortsätta att sovhänga en stund till innan man jag får mig ett städryck hehe.

Mammagrupp och storhandla

Nu på förmiddagen så var vi på mammagruppen, men det vart bara jag och sam där av alla mammor och deras barn. Så dom äldre som är med oss var ju där som alltid. Så vi hade en trevlig stund med fika och massor med prat.
Sam skulle gå hela tiden såklart, varför krypa när man kan gå mamma, så kändes det som att han tänkte/tänker.
Ramlade ett par gånger och grät, men han skulle gå endå såklart hehe.
Just nu sover prinsen, så jag passar på att ta det lugnt. Inväntar sambon, så senare blir det att åka in till mjölby och storhandla mat. Så är ganska skönt att ta det lugnt nu innan storhandlingen.

Stolt mamma

Gud vad jag är stolt över min älskade son, han ställer sig upp mot soffan/ bordet och trippar iväg. Ibland går det bra, ibland håller han sig i och ibland slutar det med att han landar på rumpan.  Och man märker hur stolt HAN blir, helt underbart. Förstår inte att på så kort tid, inom en vecka så har han redan lärt sig att ställa sig upp och trippa i väg. Har en riktigt liten envis plutt, men är så glad att han inte ger sig så fort utan kämpar på och klarar det, Älskar dig finaste plutt.
<3

Mycket på kort tid

Var ett par dagar sedan jag bloggade när jag tänker efter.
Sam har fått en till tand i nedre tandköttet, så han har nu 7 stycken små sockerbitar hehe. Jag själv färgade lite slingor igår, men vart inte alls någon skillnad tycker jag. Färgen var champange, alltså blont, men som sagt ingen skillnad nästan.
Vi är fortfarande sjuka här hemma, snoriga och hosten ekar bland oss i familjen, hoppas bara att det är skapligt tills helgen.
Idag var vi föresten på bvc, var på 10 månaders läkarkontroll. Mätte och vägde lilleman, så nu väger han nästan 14 kilo och är 78 cm lång. Stor kille, men han följer sin kurva, så jag är nöjd över min fina kille :) Nu blir det att ta det lugnt en sväng , för senare så ska sam vara med sin farmor en stund så jag och tommy kan plocka och städa här hemma ordentligt.

Älskar dig min fina unge

1 november 2011

Helt sjukt att det är november redan, helt otroligt vad fort det går jämt.
Men idag har jag och lilleman varit på familjecentret och lekt. Framåt slutet var sam så trött så vi gick hemåt, så nu sover han. Vi är fortfarande snoriga här hemma, så det är inte alls kul. Så jobbigt att se lilleman så, men han äter ju och så som vanligt så det är skönt.
Nu blir det att ta det lugnt och titta tv.

1 november 2011

Helt sjukt att det är november redan, helt otroligt vad fort det går jämt.
Men idag har jag och lilleman varit på familjecentret och lekt. Framåt slutet var sam så trött så vi gick hemåt, så nu sover han. Vi är fortfarande snoriga här hemma, så det är inte alls kul. Så jobbigt att se lilleman så, men han äter ju och så som vanligt så det är skönt.
Nu blir det att ta det lugnt och titta tv.

RSS 2.0