Fredags mys

Sitter i soffan och inväntar idol. Fixar mig lite smått, ska ut och äta om ett tag.
Är ju barnfria denna helg och gillar det absolut inte, men som alla säger så får man väll njuta av ledigheten. Men saknar min plutt massvis. I morgon åker jag och tommy in till Linköping för en heldag där. Har tittat in lite som jag vill ha/ska köpa.
Idag har vi varit på familjecentret, jag och lilleman. Fikat och träffat andra unga mammor med sina barn. På efter middagen har vi varit i Motala och storhandlat, så nu är det proppat med mat och andra behövliga saker. Syster med sambo kom förbi här runt halv sju och hämtade lilleman och åkte vidare, så ringde nyss och kollade hur det hade gått med bilresan. Så det hade gått toppen, och han satt hos mormor/morfar. Så känner mig endå trygg nu när jag vet att han har det bra.
Ska titta lite på idol och sedan blir det ut och äta lite med sambon.
Ha en toppen fredag kväll.

Härliga fredag

Fredag igen, så härligt. Har för mig att det skulle bli fint väder idag med, så det är ju perfekt.
Idag vaknade Sam halv åtta som vanligt, och just nu går han runt i sin gå stol och håller i sin ''hjälpagåstol'' eller vad man ska kalla det hehe. Om en timme ungefär så ska vi dra oss ut, ska till famijecentret idag igen, yttligare en träff med unga mammor. Hoppas det blir trevligt denna gång också.
Senä blir det att åka till Motala och storhandla. Sen kommer syster med sambo och hämtar lilleman och fortsätter sin tripp till Norrköping.
Så idag ska jag mysa med plutten extra mycket innan han åker ikväll.
Du är det finaste jag vet, du är det dyraste i världen <3

Fina höst dag du var välkommen

Tittar just nu på idol, lilleman ligger brevid och tuttar på flaskan med välling och somnar nog så småning om.
Denna dag har vi spenderat först på familjecentret och ute så klart. Termometern visade 26 grader som mest här hemma, så underbart. Mötte tommy vid jobbet och gick hem och lagade mat, och va hemma ett tag och sedan ut en sväng igen. Så vart mycket ute idag som sagt hehe.
I morgon ska lillfisen till mormor och morfar så ska jag och tommy ha mys kväll hemma, och sedan blir det en hel dag i Linköping på lördag. Ska shoppa lite behövliga saker inför höst/vinter.
Hoppas ni har njutit av denna fina dag.

Gofika

Precis lagt lilleman, kvälls badat och fått välling. Så får se hur natten blir, eller ja kvällen. Får hoppas han inte vaknar om en timme idag igen.
Nu sitter jag och tittar på idol, tycker väll sådär om kvällens killar. Andre som var nyss var ju allt bra endå hehe.
Inväntar att tommy ska diska klart så blir det lite kvälls gofika, och titta lite på tv, kanske svenska miljonärer får se vad det blir.
Morgon dagen blir det ju att gå till familjecentret med lilleman och leka sen får vi se vad vi hittar på.

Bok freak

Läste klart Jenna Jamesons självbiografi igår, tyckte faktiskt att boken var riktigt bra och var toppen med inte så långa kapitel plus mängder med bilder.
Då är frågan vilken bok jag ska läsa nu, tror det får bli lemmys bok.

Sömn

Inatt har lilleman sovit lite bättre än vanligt. Men han är riktigt krånglig på kvällarna. Han vill absolut inte vara hos pappa tommy. Inte ens sitta i hans knä utan att han bara skriker rakt ut. Så jag får kämpa med honom på kvällarna för att få han i säng. Och i går som exempel så somnade han runt åtta, skönt tänkte vi. Men då vaknade han vid nio och bara skrek, så antar att det var en dröm. Men han somnade inte om efter det. Så vi försökte få honom i säng flera gånger, men till slut fick jag lägga mig med lilleman brevid mig.
Någon som har tips hur man ska få han att sova bätte på nätterna?

Sol Så långt ögat kan nå

Lilleman och jag ska snart gå ut och gå en sväng , riktigt fint väder har vi ju fått idag,21 grader såg jag på termometern.
I morse så var vi på familjecentret som vanligt och när vi kom hem så somnade sam direkt nästan, så då passade jag på att käka lite lunch och läsa bok, vilade också en stund såklart hehe.

Slappdag och tänkande

Lilleman ligger och vilar för andra gången idag, så jag passa på och käka lite paj med vaniljsås och läser en bok. Jenna Jamesons självbiografi, är inte långt kvar till slutet på denna bok, men tycker faktiskt den är riktigt bra. Sen när plutten vaknar så blir det att ge han lite mellis och sen blir det en promenad, laga lite mat och fortsätta tvätta. Så är en slapp dag idag helt enkelt.
Igår så hittade jag en text jag skulle kunna tatuera in, så ska fundera lite över den och så får vi se om det blir att boka en tid till det fram över.
Någon som har läst denna?

Härlig söndag

Nu står älsklingen vid spisen och lagar mat, ska straxt hjälpa till igen. Lilleman är nyduschad och luktar så gott (BEBIS )  hehe. Ska ju se Gustavsson tre trappor upp ikväll såklart. Sambon är ju ett fan av honom.
Nu i eftermiddag så handlade vi lite fika och sånt ,sen kom sams farfar med familj och gammelfarmor/farfar och firade mig. Fick bland annat en slags hjärt hängare, som man blandannat kan hänga smycken på, en plånbok och lite hårprylar.
Men nu ska jag hjälpa till igen med maten, fläskytterfile, kroketer och bea :)

Blue tears

God eftermiddag, vi har bara tagit det lugnt här hemma, vilat och tittat på tvn. Mår faktiskt inte alls bra idag, ont i magen, yr och trött. Tror att det är medicinen som kan vara felet. Men tur så ska jag ju bara äta dem tills tisdag.
Väntar på att sambon ska bli klar med sitt, så ska vi gå ut en sväng och handla lite. Senare kommer det lite folk som ska fira min födelsedag, lite sent men det går det med hehe.
Bild ifrån min 19 års dag.

kvällsgos och godislöfte

Nu ligger lilleman och tuttar på sin flaska med välling, förhoppningsvis så somnar han nog snart. För han visar tecken på sömn, så det blir väll som sagt sängen för han straxt. Själv så inväntar jag en film som börjar om typ en timme, på 4an tror jag det var.
Ska mysa ner mig med sambon i soffan och käka morötter med dipp, och se på filmen.
Igår så bröt jag mitt godis löfte. Inte käkat godis sen december 2010 , har lixom inte känt behov av att äta det.I slutet av min graviditet så fick jag jätte ont i magen ifall jag rörde något godis. Alltid varit en godis råtta så detta löftet var svårt, fast jag har hållt mig . Men nu är det fredagar som göttis dagar för mig.

lördag 24 september 2011

Just nu tar vi det lugnt här hemma, lilleman ligger och vilar. Varit som sagt i mjölby idag. Köpt lite blommor så nu är det mycket fint här hemma i fönstren nu. Stannade också förbi macedonken, alltid lika gott hehe. Skönt att komma iväg lite, istället för att sitta hemma hela dagen.
Nu ikväll får vi se vad som händer och sker, vi har lika olika planer så får se hur det blir med det.
Har ni för planer denna lördag kväll då ? (:

Vidare och iväg

Idag blir det att åka in till mjölby med Sams farmor. Blir att titta runt lite där. Så ska straxt fixa oss här hemma och sedan kommer hon och hämtar oss.
Igår var vi som sagt hos sams farfar och käkade tittade på tv sedan hemmåt. Jäkla bök innan man fick sam att sova, eftersom han sov mycket hos honom.
Kollade på Skavlan där, så bra program och tyckte gårdagens var riktigt bra samtalsämne. Tittade ni också ?

23 september 2011

På förmiddagen så var vi på familjecentret igen, jag och två äldre kvinnor har startat en grupp för ''unga mammor'' här där jag bor. Det kom tre stycken tjejer med sina barn. Och vi hade en trevlig timma tillsammas. Hoppas ju verkligen att det kommer fler dom andra träffarna för det finns verkligen många unga mammor här nere. Sen gick vi en sväng till ica, och när vi kom hem så somnade sam direkt nästan. Väckte honom för en stund sedan och gick och mötte sams pappa vid bussen. Så nu tar vi det lugnt sam åker runt i gåstolen och river efter det han får tag i hehe.
Ikväll ska vi hem till Sams farfar , för där är vi bjudna på mat.
Här var plutten inte så gammal <3

9 månader

Idag blir vår älskling nio månader. Åh älskar varje sekund jag får med dig, alla dina bus och dina framsteg. Mamma och pappa älskar dig hjärtat <3

urinvärksinfektion bland annat

Idag så vaknade vi skapligt här hemma, käkade frukost och tog det lugnt. Eftersom att det är torsdag idag, så är det ju lek på familjecentret. Men innan vi skulle dit så ringde jag vårdcentralen och inväntade att dom skulle höra av sig.
Dom sa att jag skulle vara där runt elva så vi gick till familjecentret och lekte , fikade och sjöng. Sedan vidare dit. Gjort urinprov, väntade ett bra tag och sedan vänta igen. Efter ett tag så fick jag svar, och dom sa att det var urinvägsinfektion jag hade fått. Så senare i dag blir det att gå till apoteket och hämta ut medicin till det.
Vid lunch tid så var vi hos sams gammelmormor/morfar och hälsade på. Sams pappa och gammelmorfar kom ifrån jobbet och käkade lunch där så vi passade på att hämta mitt bankomatkort som tommy hade fått med sig.
Så nu blir det att ta det lugnt en sväng och sedan ut och hämta medicinen.
Har ni haft urinvägsinfektion någongång ? Skapligt irriterande sak att få!
Härlig höst det har blivit iallafall

21 september 2011

Nu sitter vi och tar det lugnt, sam leker med sina leksaker och pratar så sött och jag sitter vid datan och kollar bloggar och tittar på tvn. Vi har precis fått våra magar mätta av frukosten.
Idag hade vi tänkt att träffa Paulina och Liam men eftersom att vi bor i en liten håla så går ju inte bussarna som dem ska, så vart inget idag :/ trist men får bli en annan gång.
Så får nog bli en hemma dag för att det öser ner regn idag med, men kan va skönt att bara ta det lugnt och mysa här hemma.

Living on the edge

Nu i eftermiddag så mötte vi t vid ica och handlade lite, lagade mat. Fick bli torsk, potatis och sås. Mycket gott, sedan lite tv tittande och nu har vi precis kommit hem igen. Gick en sväng och köpte teliasurf, jäkla blåsigt det börjat bli igen.
Nu ikväll blir det mys framför tvn, blir att kolla idol såklart. Och kanske en skål popcorn med cheddar krydda på hehe. Lilleman är redan trötter, så får se när han somnar för natten idag då.
Sedan blir det att välja lite bilder som vi ska skicka efter som ska förstoras.

Lite vardagssnack och tipset

Imorse så vaknade lilleman tidigt, så fixa gröt till honom och så käkade vi frukost. Blev sedan att gå till Familjecentret och lekte och sådär som vanligt, mycket trevligt som alltid. Och sam stormtriver som alltid.
Sedan blev det att handla hem en massa barnmat och annat gott till Sam. När vi väll kom hem så var han inte vaken så länge, så nu har han precis vaknat och leker med sina saker.
Tänkte också påminna om det där jag nämde för ett tag sedan , förstoringar hos fujidirekt. Själv så har jag inte beställt än men MÅSTE ta tag i det innan erbjudanden tar slut. Så skynda att framkalla fina bilder :)

<3

Sam har precis fått sin mellis för dagen, fruktpure och små bröd bitar. Jag äter lunch just nu, blev fiskbullar och potatismos för min del hehe. Varit ute och gått en sväng också. Skönt väder ute, tur att det är uppehåll med vädret.
Nu blir det slapp eftermiddag här hemma .
Nu är det visst blöjbyte här känner jag haha

19 september 2011

Igår så somnade sam vid sju , och kan ju säga att det var evigheter sen han gjorde det. Sen vaknade han till vid tio och då fick han välling och somnade om. Han vaknade ett par gånger i morse men somnade sedan om så vi gick upp vid halv 8. Skönt det blir iallafall han somnar tidigare och tidigare för varje dag.
Hur är sovtiderna för era små ? :)
Igår så skjussade pappa/morfar hem oss iallafall, så kom hem runt tre och bara tog det lugnt under kvällen sen.
Idag är det ju lika dåligt väder som igår, så får väll bli en hemma dag.

Godmorgon god morgon

Godmorgon, tittar på Kim possible just nu hehe, Sam sitter och diggar åt låten i början av avsnittet.
Igår vart det en lugn kväll faktiskt, gjorde inte så mycket utan tog det lugnt gick kvälls rundan med dogsen och sedan hem och sov efter det nästan.
Senare i dag så ska jag en sväng på stan och köpa en sak, och efter det blir det att packa väskorna och åka hemmåt till Ödeshög igen.


Loppis

Klockan halv 8 i morse gick jag och sam upp, käkade lite frukost och klädde på oss. Gick sedan till spårvagnen och åkte iväg till himpa. Där är det loppis varje lör, söndag. Så idag så säljde en kompis till mig så vi hälsade på henne. Sedan kom pappa och hämtade sam och så var jag kvar. Det var mycket mysigt, så måste göras om. Men då ska jag försöka sälja av lite grejjor själv hehe.

Resten av dagen blir nog lugn, får se om det blir en sväng på stan eller promenad.



Mycket spring i benen


Denna dag har jag spenderat mycket ute, gått en lång runda med dogsen lilleman och pappa i morse. Så perfekt väder det var, matade änder också. Lika bra och passa på när det inte finns nått sånt där jag bor. Och sam verkade gilla det så det var jätte mysigt.
Sedan vidare till försäkringskassan och träffade ett par kompisar för en fika på stan.
Träffade sedan mina föräldrar som hade sam, så fikade med dom också hehe.
Och nu ikväll har jag bara varit ute med hundarna igen , handlat  och precis käkat en fet pizza, så vart mycket spring i benen men endå bara massa gottis.

Hoppas ni får en trevlig helg (:



Ett av våra hjärtan, Rocky <3


Superdag

Denna dag har varit helbra, började ju med att pappa/morfar hämtade mig och lilleman. Vi stannade vid ikea och gick en runda inne i själva ikea, sam fick en leksak av morfar såklart. Sedan var vi inne på ikano huset och käkade thai/taco buffe, var gott som alltid. Köpte även en Iphone, för min gamla har jag säkert haft i snart fem år. Så är hel nöjd en så länge, måste bara till 3 i morgon och fixa en sak. Nu ikväll så gick jag och sam med mina föräldrar på en promenad med hundarna och just nu kollar vi på tv. Lilleman somnar nog snart, för just nu får han välling ifrån mamma/mormor.

Ni som har iphone vad tycker ni om dom ? för/nackdelar! ?



Sötnosen <3


Trötters pöjk

Då har vi kommit hem i från familjecentret för ett tag sen. Sam somnade som en stock, hehe han var så trött redan där så vi fick gå tidigare. Om en timme eller så kommer pappa/morfar och hämtar oss, då blir det att åka till Norrköping som sagt i ett par dagar.
Funderar att gå till försäkringskassan senare om jag hinner det och en runda på stan.
Bild från i måndags , plutten sov som en stock där med.

God morgon 15 september 2011

Här hemma har vi precis fått frukost i magen, jag och lilleman ska straxt klä på oss varma kläder och dra oss i mot Familjecentret. Leka och sjunga och sådär som vanligt, ska bli trevligt.
Sedan kommer pappa och hämtar oss som sagt, ska bli skönt att åka bil istället för att pendla, plus att sam får med sig sin favvo gåstol dit upp med.
Kallt är det såhär tidigt på morgonen har det blivit, verkligen höstkallt och dimma ute, mysigt på ett sätt också tycker jag hehe.
Får ju inte glömma dogsen med, ska bli mysigt att träffa bennan och dockan med såklart

kvällsinlägg

Sitter just nu och tar det lugnt, har precis tagit en kvälls dusch. Tittade på andra avsnittet av Svenska Miljonärer. Och lilleman somnade för en stund sen. Ska väll också lägga mig straxt.
I morgon kommer pappa hit och hämtar mig och lilleman, så blir det att vara i Norrköping ett par dagar. Ska bli skönt att vara lite i storstaden, ska kolla lite efter höst/vinter kläder igen till Sam. Finns ju så otroligt mycket fina saker.
Ne men nu blir det att sova en sväng, natti

mellis prat

Då har vi precis käkat sen mellis här hemma, Sam fick fruktpure och små brödbitar som han mumsade så gärna på.
Jag käkade en färdigrätt, köttfärslimpa. Gud så gött, men såklart godare hemlagat hehe.
Nu på eftermiddagen så gick vi ut och gick samma väg som vi brukade och stannade till och titta på bilarna och så, alltid lika omtyckt.

Två saker i ett

Jag lider nog av beslutsångest, funderar jämt på om jag ska eller om jag inte ska. Och tillslut så blir det att jag gör det.  Och sen det här med minnet efter graviditet, jag har fått verkligen skit dåligt minne. Många säger att det kan bero på det, men det låter ju lite konstigt.
Sen så har ju mycket andra saker förendrats som hår,kroppen och så.
Men har ni förendrats något efter graviditeten. ex minnet ?

Inredning av barnrum

Godmorgon, idag vaknade vi runt 8 och har käkat frukost och tittat på tv, sam har lekt med sina saker såklart.
Har lite funderingar på hur sams rum ska se ut, vill ju börja inreda det snart.
Detta är några saker som jag tycker grymt mycket om, men finns också mycket andra ideer.
EXPEDIT Hylla, vit Bredd: 79 cm Djup: 39 cm Höjd: 79 cm Max. belastning/hyllplan: 13 kg
Star Kista
108833_1.jpg
106096_1.jpg
108849_1.jpg

Blåsten

Funderar på om man ska utsätta sig för vädret och gå ut, känns ju som om barnvagnen ska flyga iväg när man går ut haha.
Men när vi var ute förut så visst det blåste men tyckte inte att det var så jätte kallt faktiskt.
Men hur är vädret hos er?
På ett sätt så saknar jag endå detta väder, när man kunde ligga i gräset och solen lyste sådär perfekt genom grenarna.

13 september 2011

På förmiddagen var vi på Familjecentret och lekte och så som vanligt. Kom hem för en stund sedan och just nu tittar vi på tvn. Eller jag , sam går runt i sin gåstol.
Idag har vi inget planerat så blir en lugn dag.
Fast nu känner jag att det är blöj byte på lilleman! hehe
Föresten kan ni se min nya header ? :)
Fick bli en mini bild som ex här nu.

Bildbomb från i söndags

Ett par bilder ifrån i Söndags, på min födelsedag.
Gos bilder och gofika (:

Härliga härliga måndag

Kom hem för en stund sen, varit ute på en långpromenad med lilleman och så stannade vi idag igen och tittade på dom stora lastbilarna. Och visst så var det lika kul denna gång, men sen så somnade han som en stock i vagnen så passade på att gå till ica då med.
Nu har Sam iallafall fått mat, spagetti och köttfärsås och det är ju omtyckt varjegång hehe.
Så just nu så tittar vi på Madicken på Junibacken, härliga måndag.
Härliga unge <3

Hello early morning

Vart en tidig morgon idag, som det ytterstsällan blir. Lilleman låg vaken straxt innan 6 med sina klar blå ögon, medans jag verkligen ville ligga kvar i den varma sängen hehe. Men han vaknade nog till när Sambon rev runt och skulle åka till jobbet.
Men nu har lilleman käkat frukost och leker nu med sina leksaker.
Igår så fyllde ju jag som sagt år, var en ganska lugn dag. Började ju att städa och baka tidigt på dagen sen kom det lite släkt så vi fikade och fikade och fikade hehe, eller det kändes som det iallafall. När alla hade åkt så satte vi upp en efterlängtad skänk som jag fick.
Gick sedan en sväng ute, köpte hem thaimat och satt framför tvn.
Bilder från gårdagen kommer senare (:
Denna snygging står nu i hallen

Grattis till mig

Idag så fyller jag 19år, känns väll helt ok att bli ett år äldre hehe. Så idag står kalas på listan men först baka tårtan. (:

Sjölejon bebis

Kollar just nu på dyngkåt och hur helig som helst, på 1an. Eftersom det är reklam på 4an, där det är bröllopsduellen. Så tråkigt det är när det går så mycket bra samtidigt på tvn, men får väll gläppa idag igen.
Sam sover nu för natten, lillplutten badade och fick sin välling sen busade lite och somnade så sött så.
Blev inte att baka prinsesstårtan idag, får bli i morgon. Och hoppas verkligen den blir bra hehe.
En av favvo grejerna i sams liv är att bada (:
<3

Lite baktalk

Då har vi alla tre precis käkat lite smått. Sitter just nu och kollar på reprisen på Kristallen. Tur att det gick repris för vart inte så mycket att vi tittade på det igår.
Snart blir det väll att vi drar igång med bakandet. Har en kaksort och självaste prinsesstårtan kvar att göra.
Senare blir det tv mys , god mat och får bli grönsaker med dipp ikväll istället för igår så tog thaimaten imot hehe.

Gomorgon

Nu har vi snart varit vakna i en timme här hemma. Blir straxt att göra frukost, för magen kurrar nog på oss alla.
Just nu åker sam iallafall runt med sin gåstol och tar på allt han kan få tag på.
Fast nu vart det reklam så nu blev han fastklistrad framför den, haha lilla skrutt.

Thai mat och idol

Precis käkat mat, blev friterad kyckling och ris. Lika gott som vanligt. Tittar på idol också, synd att kristallen gick samtidigt men får väll gläppa lite.
Bakat idag också som sagt och målat mycket på skåpet så att det ska bli klart någon gång.
Men tillbaka till baksnacket, blev kokostoppar, dumlekakor och hallongrottor. Blir att fortsätta i morgon också.
Och nu ikväll får det bli tv och göra en god dipp och doppa gurka och morötter.
Hoppas ni får en trevlig fredag kväll. Ciao
En äldre bild, men nu gör sam samma sak. Kliver runt i soffan och göttar sig :)

Bakdag bland annat

Precis kommit hem efter ärendet och så mötte vi sambon på jobbet och promenerade hemmåt.
Nu blir det lite lunch och ta det lugnt för senare blir det att baka , måla och mysa med familjen.

Tipset

Här är ''tipset'' eller ja va man ska kalla det.
Det är ju så att FujiDirekt har erbjudanden ibland, och just nu så såg jag att dom hade bra erbjudanden på sina förstoringar. Så vill man ha sin älskade unge uppförstorad på foto, så passa på .
För det ska jag göra.
(men det gäller bara på deras hemsida , inte butiker. )

Godmorgon

Då är det äntligen fredag och det är så skönt, vi har precis käkat frukost här hemma. Och nu blir det att ta det lugnt. Vid lunchtid ska vi ut på ett ärende sedan får vi se vad vi hittar på idag.
Ska komma med ett tips, eller ah om man kan kalla det ett tips senare :)

hey babe take a walk on the wild side

Lilleman är pigg denna kväll och bara pratar på och busar. Undra vad det var i denna kvällsvälling eller om han bara är övertrött. Var ute och handlade ingredienser till det vi ska baka i helgen förut och gick en kvälls promenad, i regnet som bara vräkte. Lilleman låg under sitt regn skydd och sov som en stock hehe.
I morgon är det fredag och gud vad skönt, för denna helg ska jag bara spendera med tommy och sam.

Vad tycks om denna

Vad tycks om denna, tumme upp eller tumme ner ?

Långpromenad

Då har vi precis kommit hem efter en långpromenad. Stannade vid sidan av E4an och kollade på alla stora lastbilar som dundrade förbi, vilket Sam verkligen är förstjust i.
Straxt slutar sambon och då blir det väll att laga mat, funderar på kycklingkebab och pommes. Aja får se hur det blir med den saken.
Glad kille i förra veckan <3

8 september 2011

Sitter och tittar på tvn just nu och lagt in bilder på datorn, lilleman ligger och vilar.
Vi var på familjecentret idag och lekte som vanligt men gick hem tidigt för Sam bara gäspade och var jätte trött.
Fyller ju år i helgen, så hade tänkt att baka lite.
Vad tror ni om hallongrottor, prinsesstårta, dumlekakor. Det låter väll ganska gott.
Har ni några tips på go fika  ?
Lite bilder, dom två första är ifrån igår då han busade med petflaskorna. Och den andra är på hans nya vintermössa.
Och på denna bild var Sam redo för att träffa dem andra barnen.

7 september 2011

Inväntar att tommy ska komma hem så ska vi straxt börja med maten.
Och lilleman har jag precis lagt i sängen så nu vilar han för andra gången idag. Idag har vi bara myst hemma framför tvn, kollade på filmen vägen ut som är riktigt bra enligt mig haha.
Och har målat massor idag också på våra små objekt, hoppas dem blir bra när det är färdigt.

I want it so bad

Lilleman och jag har precis vaknat efter en timmes vila. Sam är fortfarande snorig och jag som trodde det hade släppt men icke det. Stackars killen, just nu kryper han omkring på golvet och undersöker det nya bordet och andra saker.
Idag har vi inget planerat än så länge och så får det nog bli också. Bara vila upp oss och hoppas på att lillen blir bättre.
Och om någonting annat. Jag är riktigt tattoo sugen, har haft ett förslag riktigt länge men frågan är om den är värd att sättas på kroppen för livet, sen såg jag nu att den kanske inte är det.
Får se hur det blir med den saken.
Har ni någon tatuering och var i såfall ?

kvälls snack

Då var denna dagen straxt slut också, i eftermiddag så har vi tagit det lugnt mötte tommy vid ica där vi tog ut ett stort paket. Vi har beställt ett bord och det kom idag. Så nu står det så fint så i vardagsrummet. Är än så länge nöjd.
Kollat på idol, och nu kaos i båstad hehe.
Lilleman har vi precis lagt i säng, tror det var en övertrött liten kille ikväll. För han somnade som en stock.

Förmiddagssnack

Nu har jag och lilleman precis lunchat här hemma.
Han är fortfarande snorig, undra hur mycket snor en liten kille kan ha i näsan. Urch vad jag får torka den lilla näsan och sam hatar det verkligen. :/ Får hoppas det går över snart iallafall.
På förmiddagen var vi på familjecentret och lekte,fikade och sjöng. Lilleman tycker om det som vanligt, och jag tycker också att det är trevligt såklart.
Senare ska vi hem till sams farfar och hälsa på. Blir nog trevligt det med.

Barn och deras första tandborste

Ni som har bebisar som har fått tänder. Borstar ni deras små tänder?
Sam älskar att åka runt med sin lilla egna tandborste och bita på den, försöker att ''smått'' använda den så han förstår vad den ska vara till för.

Godmorgon September

Denna natt har varit guld, sovit ganska bra faktiskt. Tror inte lilleman vaknade så många gånger trots sin förkyldning.
Men på dagarna får man ju gå och snyta den lilla näsan om och om igen och det tycker han ju absolut inte om.
Blir nog en hemma dag idag, kanske går ut en sväng. Får se hur Sam mår vart efter idag.
Såg ni idol föresten igår?
Tycker det faktiskt är ganska bra jury. För även om dom är ganska bra så går dom inte vidare utan dom måste vara på topp med allt. Så på så sätt är det bra. Tyckte killen med afro var grym iallafall hehe.

nytt i garderoben

Dessa två saker fick bland annat sam i helgen. Fast tröjan köpte jag i svart.
(Dem andra sakerna kommer upp vart efter. )
Denna underbara tröja köpte jag.

Home sweet Home

Nu är vi hemma igen, kom hem runt 4 och bara tog det lugnt. Haft en bra helg hos familjen som vanligt. Nästa vecka kommer dom ner för då fyller ju jag år. Så då blir det ju att träffa dem igen hehe.
Just nu står min egna mästerkock i köket och ska laga något gott med fläskytterfile.
Lilleman har nog saknat alla sina leksaker så just nu ålar han sig runt på golvet och leker.
Ska visa mina senaste inköp ifrån helgen senare ikväll. (:

Tidiga morgon,

Lilleman vaknade ungefär för en timme sen, och hans förkyldning verkar bara bli värre. Så idag blir det att springa och torka näsan på han. Urch hoppas verkligen det går över snart.
Blir även att åka hem senare idag. Tvätten kallar där hemma, typisk söndagsdag.

Och i går vann Frida Wallberg WBC-titeln i boxning, gud så grymt. Grattis till henne.

Hoppas er sista dag denna helg blir härlig :)


Härliga lördag

Blev en sväng till på stan med lilleman förut, köpte då två saker till mig. Inte testad dem än men ska se sen . Hoppas verkligen att dom passar perfekt.
Träffade även en vän och gick runt och snackade, lilleman somnade som en stock i vagnen.
Nu har vi precis käkat, vart en kycklingsallad för min del.
Så nu blir det mys med familjen (:


Höstshopping

Har precis kommit hem efter en tur på stan. Köpte lite saker till lilleman. Och så har han förstås fått saker av mormor och morfar :) .  Kommer upp bilder på det i morgon då vi ska åka hemåt. Senare blir det att åka med pappa till jysk och ica maxi.
Och resten av dagen blir nog en lugn kväll med familjen framför tvn ikväll hehe.
Ha en fin eftermiddag (:


Fredagsmys

Åkte uppåt till Norrköping till mamma och pappa, så kom upp hit vid fem och då blev vi upp mötta av min lillebror. Som ringt och velat att vi skulle komma, så nu sitter vi och lyssnar på Kapten Röd och inväntar pizza. Så skönt med fredagsmys då. Lilleman leker med sin mormor och skrattar så ljuvligt. Så härligt att vara här hos familjen, och dogsen. Bara Bsis som fattas. <3

Hur spenderar ni er fredagkväll då (: ?



Sam tre veckor gammal, älskar dig min skatt


Hårfärg? och kärlek hihi

Åhh så härlig med fredaag, för då är det helg mys med familjen. MEN såg att regnet och åskan skulle komma och hälsa på idag med typiskt, Just över lilla Ödeshög. Får se om det blir uppehåll så man kan ta sig en sväng ute iallafall.
Är så sjukt sugen på att färga håret också. Gick från min naturliga hårfärg till svart för 5-6 år sedan, sen tillbaka till blond med fort så färgade jag rött. Men nu har jag blont igen sen ett tag tillbaka och just nu har jag sådan lust att färga håret brunt med blonda slingor i underhåret. Men känns också bara skönt att ha det naturligt, så får se hur det blir med den saken.
2år och sju månader med tommy idag också, så fort det går med kärleken också haha .
KÄRLEK TILL DIG MIN FINA VÄN <3

Namnsdag

Då var vi hemma igen efter en två timmar runda ute i solen, hörde att det skulle blir regn senare typiskt.
Lilleman har precis rivit ut hela skötväskan också haha, vilket nöja di där små kan ha :) Ska ge sam lite mat straxt och påbörja slipning av skåpet vi ska måla om.
Och så har Sam namnsdag i dag, fick ett sms i morse av hans gammelfarmor/farfar. Så Grattis älskade unge <3

Första september

Första september redan, men det märks på ett sätt. För det börjar bli riktigt kallt ute, och löven faller ännu mer för varje dag.
Idag har vi iallafall varit på familjecentret och lekt med dom andra barnen, fikat och sjungt. Pratade med en som jobbar inom nått yrke med barn. Vi funderar på att starta något för unga mammor här i Ödeshög, hoppas verkligen det blir av.
Nyfödd liten kille <3

RSS 2.0