Lördagen och söndagen

Gårdagen började med bak, skulle göra tårtor tills eftermiddagen då tommy skulle firas igen av annan släkt, och min familj.
Så vi satte igång tidigt och fixade här hemma, fick bli en chocklad tårta och en slags moussejordgubbs tårta som vart misslyckad, men men sånt som händer hehe.
Efter kalaset så åkte jag hemmåt och plockade iording här hemma, såg ut som en bomb efter allt tårtbak hehe. Sam och min mamma och pappa var på g upp till norrköping. Och sen kom tommy och min syster med sin kille och hämtade upp mig så åkte vi uppåt. Stannade på city gross och handlade, fick bli ett stopp på maxi med. När vi väll kom upp så började jag laga sallader och fixade. Sedan bänkade hela familjen framför Så mycket bättre med god mat och myste. Så lördagen vart perfekt faktiskt.
Idag så har vi varit på ingelsta området och kollar runt i olika butiker, vart ett besök på pizza hut också. Dyrt med ganska gott faktiskt.
Vart sedan en sväng på stan ,köpte lite kläder och en läragåvagn till Sam och fem filmer var en vi ser på nu. Så ska fortsätta med det hehe.
Lilleman har vi lagt för natten förhoppningvis, en sjuker liten kille :/ , riktigt snorig och lite feber med trist men hoppas morgondagen blir bättre.

Härliga fredags mys

Då har vi precis käkat mat här hemma, fick bli thai/kina. Tog tre små rätter och det satt som en smäck i magen. Helt underbart att man kan äta saker som man saknat ex som jordnötssås, riktigt gott som sagt.
Sam har sover sen en stund tillbaka, får se hur denna natt går. För han har blivit sjuker, snoret rinner och så hostar han till och från, riktigt jobbigt för plutten :/ , inväntar att idol ska börja igen, får se vem som åker ut denna gång, tror att det lutar sig mot olle eller linni, men det återstår ju att se. Vem är er favvo i idol?
os
Sötnosen, minns så väll denna bild

Dagis och g som i gemenskap

I förmiddags var jag och sam och tittade på olika dagis med mammagruppen. Det fanns olika positiva och negativa saker på dem olika ställena tyckte jag.
Känns både spännande och läskigt att veta att man någongång ska lämna han på dagis, vill helst inte men man får ju tänka på att sam kommer nog stomtrivas på dagis i framtiden.
Sitter just nu och tar det lugnt, tittar på en av mina favvo filmer, G som i gemenskap. Efter filmen blir det nog att dra oss till ica och handla lite, kvällen blir nog lugn, titta på idol och äta gott hoppas jag.
någon som sätt, G som i gemenskap ?

27 oktober 2011

Var som sagt i mjölby idag, fixade massa papper på försäkringskassan. Så skönt att ha det ur världen ett tag.
Va på kvarnen och tittade i affärerna också. Köpte ett halsband, (visar det någon dag), och så köpte jag kläder till lilleman, lite långärmade tröjor till höst/vinter.
Just nu sover lilleman, och vi ser på film. Vampyrer suger, helt ok en så länge hehe .
Fredag i morgon igen, sjukt vad tiden rinner iväg, men denna helg hoppas jag blir trevlig. Ska fira tommy på lördag med massa annat folk, och blir nog en tripp till Norrköping med.
Har ni för planer då? (:

God morgon torsdag

Sitter just nu och äter frukost, ska straxt klä på oss ytterkläderna och gå ut . Vi ska såklart till familjecentret, men först ica och köpa lite saker. Runt lunch tid åker jag och sam in till mjölby och ska göra lite ärenden, sen får vi se vaf vi hittar på.
Men nu ska jag fixa mig, har en liten rastlös kille här nu hehe.

Cheap Monday outlet

Nu ikväll vart det en tripp till Tranås. Där är det Cheap Monday outlet fram tills lördag. Snacka om mycket kläder, och vilka toppen prisen. Själv fynda jag ett par jeans, en tröja och en tunn stickad.
Så ett tips om ni gillar det märket. Åk dit (: Synd bara att alla barnkläder va slut när vi kom :/
Visar upp sakerna någon annan dag för nu ska jag se på tv och ta det lugnt innan sängen kallar.

Amningen

Då är det en vecka sedan sam ammades, och det skönt för både mig och honom. Varit glad att jag har kunnat amma honom så länge, men har velat slutat ett bra tag nu. Och nu så har han inte visat något intresse så då var det ju ett toppenfälle att sluta. Men visst kommer man sakna det lite.
Idag känns det till och från som om det blåser storm ute, det knakar i varje knut i kåken och vill helst inte blåsa bort ute hehe. Ne men är nog inte så farligt. Jag och sam har precis vaknat, vilat en stund för vi vaknade tidigt i morse. Men i dag blir det nog en lugn dag, får se vad vi hittar på här hemma.

Den vackraste i stunden i livet var den då du kom

Brothers

Nu sover lilleman, han gnodde sig riktigt mycket i ögonen och klängde över allt, så han sover nog jätte gött nu.
När tommy kom så vart han väll lite chockad antar jag hehe, började med att fika och sedan käka tårta. Satt och pratade och hade en mysig stund, sedan åkte dom hemåt straxt efter 8.
Sitter just nu och tittar på filmen Brothers , som jag velat se riktigt länge så nu ska jag fortsätta titta.
Någon som sätt denna?

Hipp Hipp hura

Hipp hipp hura till min käre sambo. Idag fyller tommy 20 år. Så nu inväntar jag och sam att det ska komma lite folk hit, fast tommy har inte en aning om det. Så det ska bli kul att se hur han reagerar på det hehe. Jag och lilleman har precis kommit hem, vi har varit ute och köpt en bukett och lite annat. Så nu blir det att ta det lugnt tills folket kommer hit.
Grattis hjärtat

Älskade djungelvrål

Då var det söndags kväll igen, fort det går. Ikväll har vi varit hos sams farmor och fixade en sak. Ska visa det i bloggen när den är klar.
Sitter just nu och tittar tlc, där visar dom ett program om en tjej som har gått ner riktigt mycket i vikt och så ska hon operara bort all överflödig hud. Helt otroligt hur man kan gå ifrån att vara 150 kilo till 60.
Äter också lakris, första gången på riktigt länge och gud vad jag har saknat det, alltid älskat och kommer alltid att göra det.  Ni som har varit gravida vad har ni saknat att äta, fast ni inte har kunnat?

Allt för min syster

Tittade på filmen, Allt för min syster igår. Och vilken bra film, gripande hemsk och verkligen en film som satte sig i hjärtat. Satt med en stor klump i halsen och tårar i ögonen. Någon mer som såg den, eller har sätt kanske? Då förstår ni nog vad jag menar.
Lilleman sov iallafall och vaknade någongång i natt, så det blir bara bättre och bättre med sovtiderna och sömnen, så det är riktigt skönt.
Idag blir det en slappdag till, blir att gå ut iallafall och njuta av vädret.

Lördag 22 oktober 2011

Har precis lagt lilleman, vi har haft lite son och mor mys en stund medans tommy är ute ikväll.
Nybadad och lite övertrött kille lyckades jag i allafall lägga efter sin kvällsvälling, så får se hur länge han sover.
Skönt att vara ensam nu på kvällen och bara titta på vad man vill och ta det lugnt, inväntar på att filmen '' allt för min syster'' ska börja. Får hoppas att det är något att ha, för syster rekommenderade den.
Idag har vi verkligen inte gjort nått här hemma nästan, riktigt segt men självklart skönt också.
Nu blir det att fortsätta att mysa i soffan, tända lite ljus och njuta av ensamheten hehe. ha en trevlig lördagkväll.

God morgon Fredag

Då har lilleman och jag vaknat för en stund sen, natten har faktiskt gått bra. Känner mig utvilad och det gör nog lillkillen med. Är hemma i ödeshög nu igen, åkte igår på eftermiddagen så kom hem framåt kvällen.
Gårdagen spenderades först med att jag och sam gick och hälsade på Sofie på jobbet, satt där och pratade och tog det lugnt, bytte ut sams skor också. Dom där bruna med kardborrespänne, för den ena hade släppts så nu har han nya och fina igen, toppen. Blev att gå ut med dogsen och dom skötte sig perfekt, så det var skönt. Sedan kom tommy upp och vi gick och käkade lite och handlade saker till sam. Vart lite bas saker som  byxor,tshitrt och tjocktröja.
Men nu blir det att fixa lite frulle till oss här hemma och sen får vi se vad det blir, kanske en tidig promenad igen?
Älskar dig, min finaste

Onsdags kväll

Ska straxt gå och lägga mig, tänkte bara titta in här lite fort. Nu ikväll så gick jag och lilleman ut och träffade freja, sofie och almin. Vi gick och tittade till '' Style by tyra''s butik för det var vip kväll där, sedan gick jag och lilleman hem så sofie joinade oss. Tittade på hemma och gosa med lillkillen. Just nu sover sam och jag ska straxt lägga mig också.
I morgon åker vi hemmåt igen, får se när det blir men under eftermiddagen iallafall. Blir en runda på stan i morgon och kanske shoppa någonting till lilleman, finns ju som sagt mycket fint nu till höst/vinter.


Härlig onsdag

Sitter just nu och tar det lugnt här hemma hos mamma och pappa. Jag och lilleman och pappa/morfar var en stund på stan. Sam fick en jätte fin jacka av sin morfar, en blå dunjacka ifrån cubus. Är jätte nöjd och han var så söt i den hehe. Blev självklart en fika och sedan gick vi ut med dogsen.
Resten av dagen blir nog att ta det lugnt, kanske träffa vänner eller en sväng till på stan med sam får se hur det blir.


Höst mys

Blev en påse popcorn förut, men filmen var inget att ha. Fick en ide att, varför inte åka till Norrköping. Så packade väskan och åkte vid tre med lilleman. Sam vart jätte glad att träffa mormor/morfar och dogsen igen, och sin morbror såklart hehe. Han somnade så gott i morfars famn, så jag gick ut och träffade två av mina vänner, freja och sofie. Vi tog en kvälls fika på skafferiet och satt och pratade där en stund. När man väll träffar vännerna så inser ja hur mycket jag verkligen saknar norrköping.

Jag och freja har en önskedröm just nu och hoppas den slår in, annars blir jag ledsen i ögat hehe. Berättar mer om det ifall det blir av.


Men nu blir det film med pappa, får se om vi kommer överens men någon film.





Sam med sin morfar


Tisdags mys

Just nu ligger lilleman och vilar, vi har varit på familjecentret nu på förmiddagen. Fikat och lekt, bara haft en härlig förmiddag där.
Jag inväntar en film och funderar på att fixa mig en fet påse popcorn och mysa ner mig i soffan.
Resten av dagen blir hemma mys, och leka med sam. Kan vara skönt att inte göra någonting nångång
med.

kvälls mys

Då håller vi på med mat här hemma, blir egengjord potatismos och fisk eller köttbullar. Inte bestämt oss än tror jag.
I morse gick vi iallafall ut och gick en sväng, riktigt skönt. Måste bli bättre på att gå ut tidigare. Mina föräldrar kom vid ett, så idag har sam blivit riktigt bortskämd med allt gos, så som det ska vara hehe. Vi fikade och satt och pratade, sedan åkte dom hem till norpan igen. Får se när det blir en tripp dit, saknar ju storstaden och bullret ifrån spårvagnarna hehe.
Ae ska nog hjälpa till med maten så det blir klart.
Och lyssna på denna man, såklart.

Måndags styr

Då var det måndag igen, en kall morgon. Hörde att det var slut med sol och att det skulle bli kallare, urch. Sam vaknade iallafall klockan 6 i morse och fick välling så somnade vi om och gick upp vid 8. Så nu är vi mätta av frukosten, och bara tar det lugnt. Ska börja plocka lite här hemma straxt. Mina föräldrar kommer och hälsar på senare, så det ska bli jätte kul, för det var ju ett tag sen vi sågs. Funderar också på att ta en tidig promenad snart med, men det får vi se hur det blir med den saken hehe.
Sam med sin morfar, i februari

Söndags nöjen

Idag står det tvätt och städning på listan, så det pågår just nu för fullt. Lilleman är också med såklart. Kryper efter dammsugarn, och det är extra kul hehe.
Blir nog en promenad senare med, synd bara att solen inte vill visa sig i dag.

Härliga lördag

Vilket härligt väder vi har idag då, va ute och gick en sväng för en stund sen. Och det var toppen, lugn lördag som vanlig på bynn. Köpte hem fika, så det mumsade vi på. La en övertrött sam för en stund sen, så nu vilar han. Han vaknade straxt efter fem i morse och fick välling men ville absolute inte somna om, vilket han brukar göra. Så jag fick pallra mig upp, så tittade vi på disney en stund och sedan så gick vi och vilade igen efter ett tag. Vaknade upp runt 10, så det var riktigt skönt.
Resterande jag blir väll att börja med tvätt och ta det lugnt här hemma. Bestämma vilken mat som ska lagas med, blir nog nått med kött.

Fredags mys

Härligt väder i dag, har precis kommit hem efter att varit ute och handlat.
I förmiddags så träffade ju vi dom andra mammorna med sina barn, fikade och idag pratade vi med en som var inbjuden i dag, om dagis. Så nästa fredag blir det besök på olika dagis, hoppas att det är bra stället.
Nu blir det soffhäng och leka med sam en stund, laga mat om en timme och såklart idol ikväll. Synd att skavlan är samtidigt för det är jag ett fan av hehe.

Minusgrader

Nu är det verkligen höst på riktigt, frost på bilar och i gräs och minusgrader. Gick upp i natt för att göra välling till plutten, och då var det minus. När vi gick upp nu vid 8 i morse så var den ännu kallare, urch gäller att klä sig riktigt varmt nu hehe. Ska ju träffa andra unga föräldrar om en stund men först så blir det lite fix här hemma. Bakade hallongrottor igår så dom får följa med, men dom får ätas på egen risk. Att jag aldrig lär mig att följa recept, får ser om det är någon som vågas äta.
Idag blir det nog en lugn dag men god mat och idol förstås.
Tittar på massa bilder på sam , när han var några månader yngre. Du är så otroligt fin, mammas älsklingskille <3

Torsdags sol

I förmiddags så var jag och lilleman på familjecentret och lekte, för idag var det öppet som tur va. När vi kom hem så la jag en trötter kille i sängs, och nu är han pigg och går runt i gå stolen och säger mamamamamma, så underbart hehe.
Blir nog att gå ut en sväng om ett tag och njuta av vädret.
Imorgon är det äntligen fredag igen, så på förmiddagen blir det att träffa andra unga föräldrar och senare på dagen får vi se, har ännu inget planerat.

Tisdag, härliga tisdag

Gick ju iväg skapligt i morse, för att gå till familjecentret med sam. Men när vi kom fram så var det en lapp på dörren. Där stod det att det var stängt pga lite orsaker. Så får gå dit på torsdag och se om det är öppet då. Vid elva så åkte jag och sam in till Mjölby och träffade liam och paulina. Drog ett par varv inne på köpcentret kvarnen och sedan lunch på sibylla.  Tittade förbi i lekparken också, vart lite gungande där. Tur att vädret var toppen idag, riktigt skönt att vara ute, nackdelen är väll att det blivit så kallt så fort hehe. Sam har jag precis lagt till sängs, vart som en duracell kanin nu under kvällen, så förhoppningsvis så sover han ett tag.
Men nu blir det att fortsätta titta på Dagboken, jag sökte dig och fann mitt hjärta som går på tvn. Blir nog ett par tårar här och där av denna underbara film.

God morgon tisdag

Idag vaknade vi runt 8 tiden, sam har käkat frukost och ålar omkring i vardagsrummet. Just nu sitter jag och äter min frukost har precis duschat och stressat runt lite, packat saker som vi ska ha med oss idag. För idag så ska vi som sagt först till familjecentret och sedan vidare till Mjölby och träffa Paulina och Liam. Men är nog bäst att skynda så vi inte kommer försent till familjecentret nu hehe.
Sist vi sågs (:

10 oktober 2011

Sitter och kanalsöker tvn just nu, ska straxt ställa mig och laga hamburgare. Riktigt hungrig och snart kommer också sambon hem, så då är det bäst att käket är klart. Lilleman somnade i min famn för en stund sen, vilar nog bara ett tag antar jag med det märks.
Idag har vi bara tagit det lugnt hemma på förmiddagen, vart en sväng i mjölby nu på eftermiddan och gjorde lite ärenden, handlade där också. I morgon blir det familjecentret och förhoppningsvis mjölby och träffa paulina och liam, ska bli kul om det blir av :)
Idag så ställde sig sam upp med hjälp av en stol, vart något förvånad. Så stolt över min lilla kille hehe.

Yttligare en måndag

Natten till idag har varit helt okej, sam vaknade två gånger och bara skrek och var jätte ledsen. Tror att det var magen som krånglade, eller kanske tänder. Gav han välling så somnade han om iallafall. Vi gick upp vid halv nio idag, vaknade lycklig idag faktiskt. Drömde den perfektaste drömmen, men det jobbigaste är att vakna så är det inte sant hehe.
Idag har vi inga planer, sams farmor skulle titta förbi på eftermiddagen och så skulle vi hitta på något. Ska gå förbi ica sen med och handla lite barnmat och andra saker som behövs. Blir nog en lugn dag.

Lugn och härlig söndag

Då har vi precis käkat här hemma, fick äntligen bli baconinlindad kycklingfile, pommes och sås. Riktigt gott, eftersom älskar all mat min sambo lagar hehe.
Lilleman somnade som en stock för en stund sen, så får hoppas han vilar en liten stund. För idag har vi varit hos sams farfar och fikade, kollade på kossorna och hundarna. Så stora valparna har blivit, ville sno med mig alla direkt hehe, men får vänta med en hund tills senare.
Hann inte med det vi hade tänkt idag, så får väll ta tag i det i morgon.

Cold like is

Denna dag har spenderats mest hemma, vart en sväng ute förut i det kalla vädret, sams farmor var med oss ute också så det är alltid lika trevligt. Verkligen höst väder nu, så gäller ju att klä sig varmt, så när vi får pengar igen så ska jag spika ut ett datum för höst/vinter kläds shopping hehe.
Ikväll blir det soff mys med min lilla familj och äta gott, tända lite ljus och njuta av helgen.
Finns ju hur mycket fint som helst till dom små, detta fastnade jag blandannat av

Fredas mys

Idag var vi ju som sagt och träffade andra mammor med sina barn. Lekte och fikade, planerade lite för framtiden.
Tagit det lugnt under dagen eftersom att regnet ville falla idag igen, vart ett uppehåll så gick och handlade en sväng på kvällen, hem och lagade tacos. Tittar just nu på idol, tycker det har gått sådär för dom 4 första som sjungt än. Har ännu ingen favvo.
Lilleman har vi precis lagt, så får se hur länge han sover ikväll.
Men nu blir att fortsätta fredas mysa vid idol.

Tidig morgon och ungmamma träff

Vaknade för ungefär en timme sen, sovit ganska bra i natt. Sambon åkte och hämtade sängen vi hade beställt, så skönt med en ny säng som ALLA vi tre får plats i hehe.
Nu på morgonen har lilleman och jag tagit det lugnt, käkat frukost och sam leker just nu med sina leksaker.J ag ska straxt in i duschen, för om mindre än en timme så ska vi till familjecentret och träffa andra unga mammor.
Detta är tredje gången vi ses nu , så får se vad vi skulle hitta på för trevligt idag.
Så otroligt skönt med fredag igen men det tror jag absolute inte jag är ensam om att tycka :)

Morgonfix

Vad det regnar och blåser då, känns som hela lägenheten ska flyga iväg. Det knakar i alla hörn här hemma. Så det fick bli att vi stannade hemma idag istället för att gå till familjecentret. Ska ju dit i morgon så vi får vänta tills då, kan va skönt att bara vara hemma och ta det lugnt.
Tror det blir en lugnhemmadag iallafall, mysa med lilleman och plocka lite i lägenheten.
Kanske dax att måla klart vintrinskåpet också, det är nästan klart men det är lite småpill kvar.
Den är nästan klar som sagt, är bara dörrarna och lite småpill kvar.

Städning blandannat

Idag sov vi länge igen, illa men skönt är det att ligga kvar i sängen och dra sig länge. Får bli ändring på detta hehe.
Vi ska äta lite frukost här hemma, och sedan gå ut, om det inte blåser storm som det gjorde igår.
Idag har vi inga planer idag, så kanske ska ta tag i att städa lägenheten lite. Får se hur det blir med det haha.
Men har ju gärna en liten kille som hjälper till, ex när jag ska dammsuga. Då är han gärna med och drar i dammsugaren och följer efter den överallt, så då blir det ju kul att städa.
Glömmer aldrig när vi tog denna underbara bild <3

Outsiders

Lagt sam precis, han är ganska gnällig till och från, och biter i allt möjligt. Så tror nog att det är tänder på g, får se hur denna natt blir hehe.
Ännu är inga kanelisar uppätna här hemma, får vänta ett tag till, så att maten har smällt undan.
Outsiders har ju börjat igen, och det är verkligen ett av mina favvo program så är riktigt glad. Älskar sånna här program med människor som lever olika. Dagens ämne är Furries ,lite knäppt verkar det vara men nu ska jag fortsätta titta och få en bild av det.

Kanelbullens dag såklart

Idag var vi på familjecentret och lekte som vanligt, kom dit lite senare för tog det lugnt på morgonen idag.
Gick en sväng till bynn och köpte kanelbullar såklart, så det ska jag och tommy mumsa på ikväll.
Ska snart laga mat, fast först titta klart på så mycket bättre, och byta lillemans blöja känner jag nu haha hejs!

Swing

Tittar på pengarna på bordet just nu, riktigt spännande program. Tittar ni också ?
Vi la lilleman för en stund sen, varit riktigt gnällig nu ikväll, pågrund av trötthet. Men förhoppningsvis så sover han ett tag.
I förmiddags så var vi i lekparken och gungande, och det är en av sams favvo grejjer, han bara njuter att att sitta där i , så vi gick en kvällspromenad och svängde förbi lekparken igen, och lika kul var det då.
Sommargungarbild

Sömn och inredning

Inatt har lilleman sovit så bra, kan verkligen inte klaga. Han somnade efter 21 igår, och sov till fyra, fick välling och somnade om, så gick vi upp runt åtta. Så är riktigt stolt över lilleman, för det var verkligen länge sen han sov så på natten.
Värken sitter fortfarande i, om det inte går över så kan det ju vara en inflamation jag åkt på och då får jag ringa vårdcentralen som sagt, men hoppas det går över av sig själv.
Är så sugen att åka tillbaka till ikea och gå där inne i lugn och ro med familjen när jag mår bättre. Får spika ut ett datum i slutet av denna månad. Men sambon fick endå med sig mycket bra saker hem så är nöjd över det.
Bland annat dessa två till lilleman, så ska bli så kul att börja inreda hans rum så småning om, och pläden blir att ha i vagnen.

Smärta och kärlek

Då har vi precis käkat här hemma, blev lövbiff,klyftpotatis och sås. Alltid lika gott tycker jag allt.
Idag så mår jag bättre men inte bäst, men om smärtan i vänstra bröstet inte går bort så får jag ringa vårdcentralen.
Gick på stan med syster och sam förut, köpte en kappa och ett par skor till mig, och två mössor till lilleman. Åkte hemmåt på eftermiddagen och har vart ute en sväng och badat lilleman nu bara, snart blir det vällingdags och ta det lugnt och titta tv.
Firar två år och 8 månader med tommy idag med, tiden går verkligen fort. Minns som igår när vi vart tillsammans, helt otroligt inte trodde man att man skulle vara sambos och ha barn, kan bara säga älskar dig mest tommy. <3

Gårdagen en fet besvikelse

Igår vaknade jag med stor värk i rygg,bröst och en fet huvudvärk. Fick inte ens i mig en macka,(och jag som endå äter mycket frukost). Så kände ju på mig att det var något, och på fredagen så kände jag inga tecken på detta. Så alltså hade jag åkt på mjölkstockning IGEN. Så jäkla typiskt när vi skulle in till Linköping.Så innan vi åkte tittade jag om jag hade feber, och självklart hade jag fått det med. Men vi åkte iallafall dit och gick runt lite bland affärer och ikea. Men jag satt mest och tog det lugnt medans tommy gick runt själv. När illamåendet och när det kändes som att jag skulle svimma, så fick jag ringa efter pappa som kom och hämtade mig, och tommy var kvar inne på ikea och gick runt, tur så kom hans kompis och var sällskap.
Så jag spenderade resten av dagen i soffan hemma hos mamma och pappa. Så vart så sjuk besviken på mig själv, varför just denna dag när man har bestämt att göra nått. Men vi får åka in någon annan helg dit och ta shopping dag då. Men spenderade ju iallafall dagen hemma hos mamma och pappa där lilleman var, han vart nog glad lixom jag att ses.


RSS 2.0