A6

Sitter just nu och tittar på black jack, hehe alltid lika bra. Grabbarna sover redan och ska krypa ner jag med när filmen är slut. Idag när tommy slutade jobbet så blev det att åka till A6 med grannarna, hittade en hel del. Men köpte ett par skor, två festlinnen och en tjock stickad tröja. När vi kom hem så gosa jag massa med lilleman, så skönt att se att han är som vanligt igen. I morgon åker vi till norrköping och stannar till söndag, så blir att fira nyår där uppe men familj och vänner. Hur ska ni fira? :)

Samsam

Igår tog sam sin ettårs vaccination, och självklart kom febern som en smäll, så idag har jag inte känt igen min lilla kille :/, haft 39,5 som högst idag. Så har testat att ge flytande alvedon, och hoppas natten går bättre än natten som var. Då vaknade han och skrek rakt ut ett par gånger och var jätte varm.
Åkte också upp en sväng igår kväll och fick med mig lillebror till bynn, och nu ska han umgås med tommys lillebror ett par dagar.
Idag har vi bara varit hemma och i morgon kanske det blir en tripp till A6 och kolla lite där, men får se hur sam mår , hoppas som sagt på bättre humör och att febern är betydligt mindre än tidigare.
Fi

Jägarna 2

Lillkillen sover sen ett bra tag tillbaka, själv så har jag tittat på Jägarna 2, jävlar vad bra film. Just sån smak på film har jag, men endaste nackdelen var la slutet lite grann, kändes som om dom bara ville få det slut. Men annars fem av fem hehe. Sambon är ute och roar sig , så det får bli tv för min del och sedan krypa ner i sängen, tittade nyss till mitt lilla hjärta och han sover så gott i sängen.

Gårdagen, Julafton

Igår var det ju julafton, och vi hade en trevlig dag. Firade först hos Sams gammelfarmor/farfar, där hans farfar med familj också var. Käkade julmat och fick paket såklart :), Fikade och sedan var det att åka iväg till nästa ställe. Åkte till sams gammelmormor/morfar, där hans farmor med familj var plus hans gammelmoster (tror jag att det blir) med familj. Så det började med julmiddag där också, och att ha det trevligt, öppnade sedan en massa julklappar, och efter första klappen lyste leendet i sams ansikte hehe, sötnosen. Kom hem straxt innan 23. Och då vart det sängen för våran del.
Idag är vi bjudna på mat hos sams farfar, så ska dit på eftermiddag och sedan blir det nog en massa mys hemma, leka med alla nya leksaker sam fått och tvtittande. Har ni haft en bra julafton :) ?
Föresten, exakt ett år sen jag och sam kom hem från bb med våran fina prins,<3

Julafton

Nu är vi på det andra stället och firar jul, här en bild på min fina tomtenisse, min kärlek och jag.


Fina tårtan

Sams egna tårta :) Ett litet tårtmonster var han allt hehe


Stora dagen är här

Då är den stora dagen här, min fina lillkille fyller ett år idag, helt sjukt vad tiden har sprungit iväg. Att få följa denna lilla killes framsteg varje dag har varit som en dröm, hans smile på morgonen gör ju bara ens dag. Inte trodde man för ett år sen att han ville just komma dagen före julafton hehe min plutt, du väntade till det bästa. Prick 23.30 kom du för ett år sen, ÄLSKAR DIG MIN FINA SON.
'
Sam, vecka 18 ultraljudsbilden
Sam idag 23 december 2011

kvällsinlägg

Idag så har jag och lilleman gått en långpromenad, han somnade som en stock i vagnen hehe, passade på att handlade. Så idag har vi bakat, bullar och sirapskakor bland annat. Sams farfar med familj kom och firade han idag, så vart lite fika och han fick ett pussel med djur som han verkade tycka  om.
I morgon bitti så blir det att åka iväg och storhandla, inhandla dom sista julklapparna och såklart så är det ju den stora dagen, Sam blir ett år. Så då kommer det massa folk så blir det kalas. Ska bli jätte kul, och kan inte förstå att han funnits hos oss ett helt år. Är bara några timmar till mina värkar startade för ett år sen, åh vilka minnen.
Fina sam <3

<3

Idag vart det visst ett tripp för julhandel, så nu är dem flesta julklapparna inhandlade, resten får vi ta på fredag. Så nu ikväll så har jag suttit och slagit in dem och lagt lilleman för natten, han var som en duracellkanin nu framåt kvällen haha, så söt. Förstår inte alls vart tiden har tagit vägen, han blir lixom ett om två dagar. Så underbart att se alla hans framsteg för varje dag som går, han bara hoppar upp i soffan och busar järnet, snurrar runt och klappar händerna när han hör musik, och springer runt och skrattar fast nappen är i munnen, låter så sött. Älskar min fina kille så himla mycket.
Min lilla kille bara några timmar gammal, minns det som igår <3

Underbar morgon

Igår fyllde min lillebror 16års, men blir att fira både syster och bror den 23, då dom kommer hit och firar sam, och tidig jul. Eftersom jag och plutten ska fira här i ödeshög iår.
Planerna för idag vet jag inte, men det blir troligtvis en hemma dag, städ och lek med lilleman.

Dubbelgrattis

Måste bara säga grattis till min fina syster på 21års dagen. Och stort grattis till min fina sambo till Körkortet, riktigt stolt över dig att du kämpat och äntligen fått det, är riktigt stolt. :)
<3

Hej igen!

Jäklar vad dåligt jag har uppdaterat, men sånt som händer när man har annat att göra i guess.
Har haft en sjuk lilleman här hemma hela veckan, feber fram och tillbaka, och halsen har spökat på han. Riktigt tråkig , men tror det börjar att gå tillbaka till min vanliga lilla kille nu :), Varit en riktigt enerig knippe nu ikväll så det är skönt att se.
Denna vecka som sagt har vi mest varit hemma, åkte till norrköping mellan tos-fredagen. Gick på fest en stund på kvällen på fredagen med sambon och hans kompisar. På lördagkvällen kom grannarna hit och umgicks, och idag har vi bara gjort söndagsnytta, tvättat och städat. I morgon blir det att fortsätta för min del, och lilleman lär ju hjälpa till på sitt sätt hehe.
Och bilder på lillemans rum ska absolut dyka upp här så småning om.

Helgen som varit

Jaha och nu är denna helg snart över, hunnit med mycket denna helg och det är riktigt skönt.
I fredags så gick jag och sam till familjecentret och gjorde fotavtryck och fikade, sedan gick vi hemåt och då ringde jag mamma och pappa, dom var sam sugna och frågade ifall dom fick ha han denna helg så jag och tommy kunde fixa här hemma och umgås. Så mamma och pappa stannade på en fika och vi vinkade av lilleman, blev en tv kväll med pizza och idol.
Lördagen så åkte vi in till ikanohuset, där hade vi god tid på oss att gå i alla affärer plus ikea, så det var toppen. Vart en hel del på ikea, julklappar inhandlade vi såklart. Runt sex tiden på kvällen så var vi åter igen hemma i ödeshög, så vi inväntade, eller ah jag inväntade ,så mycket bättre. Sen blev det en sväng på bynn käkade mat och gick till puben och tog lite drinkar.
Och så idag så har vi gjort massor, städat och trixat i sams rum. Så nu är det verkligen ett barnrum, sams fina rum. Är så stolt, för det är så fint där inne. Plus att vi har flyttat in hans säng i sitt egna rum så får se hur natten går. (Bilder kommer så småning om på rummet)
Mamma,pappa, tove och filip kom och lämnade sam, dom hade massa förtidiga paket. Var stolar,bord och en matta till lillemans rum. Så glad att jag har min/a familjen G+K :)
Min lilla plutt <3

Gott och blandat

Fy vad det blåser ute, och nu har snön börjat falla igen, eller ja snöblandat med regn får man väll endå säga hehe. Sitter just nu och tittar på Allt en tjej vill ha, riktigt bra film så här på torsdagskvällen. I förmiddags så var jag och lilleman plus sambon på familjecentret, fikade och sjöng + lekte såklart, så mysigt när hela familjen är där tycker jag.
Igår så åkte sam pulka för första gången, sprang omkring som en tok med honom efter, och visst vart det godkänt av lilleman.
Imorgon så blir det att gå till mammagruppen, tror vi skulle göra avtryck av fötter/händer på dom små. Sen ska vi titta på en lägenhet, får se vad vi tycker om den.
Ännu en fin bild ifrån resan

Äntligen

Äntligen så har snön fallit över ödeshög, så mysigt och juligt hehe. Så i morse så klädde jag lilleman varmt och bytte till '' vintervagnen'' så gick vi till familjecentret och lekte och idag var det en tjej som var ifrån folktandvården där och pratade, så nu ska vi bli experter på att borsta tänderna här hemma. Annars så har vi faktiskt inte gjort mycket idag, fick reda på att syster har fått jobbet som hon väntat på svar ifrån så det är riktigt roligt :), Nu blir det att fortsätta titta på äntligen hemma och försöka få Sam i säng igen.

Saknar lettland, hoppas vi ses snart igen

Helgsnack

Redan måndag och ännu en helg över. Ifredags så var iallafall jag och sam med mammagruppen till Tranås och badade. Sam skrek dem första 20 minuterna, men det gick över och då verkade han trivas. Fast han satt fastklamrad i mig och vägrade släppa minsta lilla hehe mammas lilla kille. Sedan gick vi på stan en stund innan bussen gick hemmåt. Så passade på att shoppa lite julklappar till lilleman, och födelsedagspresenter så klart. Sen på eftermiddagen åkte familjen och sams farmor till City gross och storhandlade, vart endel presenter där också. På kvällen när vi kom hem så gick vi ner till grannarna och gjorde pizza och chillade. På lördagen vart det hemmadag med en massa städ sen på kvällen vart det yttligare en kväll hos grannarna, vi bakade julgodis och tittade på sunes jul bland annat, sen tickade klockan iväg så det var bara att gå upp till oss och sova, lilleman sov ju sen länge tillbaka redan.
Och igår vart det en sväng till sams farfar, fikade och tog det lugnt. Sen vart resten av dagen soffhäng, så denna helg har varit toppen.
(Bilder i från badet i fredags kommer inom snart framtid) hehe
Bild från lettland, hemrese dag

STOLT MOR

Min älskade lilla unge reser sig helt själv nu när han ska gå iväg. Innan så har han hållt sig i saker när han ska ställa sig upp. Men idag så ställde han sig plötsligt helt själv och gick iväg. FY FAN vad stolt jag är över min fina prins, det värmer verkligen i hjärtat över att se hur duktig han är.

1 december

Redan första december, helt otroligt och om bara några veckor så är min prins redan 1 helt år. Gud vad tiden går fort, känns som om november aldrig existerat haha. Och  på tal om annat så måste jag komma iväg och shoppa födelsedagspresenter och julklappar till både min lillekille och släkt. Har lite funderingar vad man kan köpa men det återstår och se på julafton :).
Själv så tycker jag det blir svårare och svårare ju äldre man blir med julklappar, man vet lixom inte vad man vill ha längre, men tycker smått om den nya diesel parfymen så den står högst på listan nu.
Jag och min fina vän freja, Lettlandsveckan

RSS 2.0