Gårdagen

Vilken toppen dag det var igår. Vaknade av att sam satt och lekte i sin säng runt 8, alltså så hade han sovit i sin säng hela natten , då vart man riktigt stolt över lilleman.
Åkte sedan till sams gammelfarmor/farfar på omberg och där fixade dem våra stolar. Dem blev omklädda med svart skinn, blev jättebra. Sedan så gräddades det våfflor, för igår var det ju våffeldagen. Och sam mumsade på hehe.
Åkte upp på omberg och gick en promenad i det sköna vädret, helt underbart väder och sam han sov i vagnen och vi andra njöt av vädret.
Åkte sen till sams farmor och var ute och satt och pratade i solen, sam sprang omkring på trädgården och han njöt av vädret med. Så igår utnyttjade vi riktigt mycket vädret. Åkte hem och tog det lugnt och på kvällen blev det att åka till skänninge och hämta ett par lasse åberg glas vi hade köpt. Vart en tripp till max på hem vägen och var hemma straxt innan 21. Sam var fortfarande uppe, och sams farmor åkte hem för hon hade passat honom medan vi var borta en sväng. Men som sagt vilken toppen dag, och härligt väder.
<3

Trevlig dag

Idag så har jag och min lilla familj och sams farmor varit i skänninge på förmiddagen, köpte lite saker på öob sen vidare till väderstad konditori och mötte upp mamma och pappa, där satt vi och pratade och fikade med en massa gött. Åkte vidare till mantorp, city gross och handlade. Sa hej då till mamma och pappa som åkte hem till nkpg igen och vi vidare till bynn. Så kul att se sam när han träffar dem, morfars kille på hög nivå kan man ju lugnt säga. När vi kom hem så packade vi upp varorna och sedan vilade vi ett tag. Väckte sam vid 18, för då hade han sovit i tre timmar :O . Tyckte det räckte, så nu sitter man mätt med tacos i magen och glor på tv. Sam ligger i sängen och käkar välling får se om han somnar eller ej. Ska fortsätta glo på tv sen blir det säng tidigare än i går för min del.

friday friday

Glor på mtv i min ensamhet hehe. Sam har precis somnat ifrån vällingen, och tommy är hos grannen och festar lite.
I morse gick jag och lilleman ut och gick långpromenad, han puttade på sin vagn så fint och busade runt. När T kom hem åkte vi in till mjölby, grannen följde också med. Blev ett par klädes plagg till sam och en keps. Så han kommer bli jätte fin till sommaren i det nya. När vi kom hem så gick vi en sväng ute i det underbara vädret. Så underbart väder det varit ute nu ett par dagar, hoppas helgen blir lika fin.
Ska titta klart på programet och sen får vi se vad det blir för min del, lär ju somna mätt och belåten i soffan.

mööölby

Sitter just nu i soffan och glor på vakna med the voice, lilleman sitter brevid med sin skål av flingor som straxt är slut. Så när frukosten snart är avklarad för vår del, så blir det dusch. Ska in till mjölby nu på förmiddagen, och ha två möten så får se när man kommer hem sen igen. Så nu blir det att dra tag med dusch och annat innan vi åker.
<3

Hemma från dagis

Ringde precis sams dagis och sa att det får bli att vara hemma resten av veckan, och komma nästa vecka igen. Då jag märker att sam inte är helt 100. Så får bli hemmamys idag istället. Skulle vilja ställa mig och baka en massa gott, som man kan äta framför disney hehe. Men dåligt väder så har inte tillräckligt med ingredienser, så får se om ja kan slänga ihop något med det vi har hemma.
Ni blir det att kolla klart the voice, och sen får vi se vad vi hittar på.

Bad feeling

Sitter och glor på fish tank, lämnat sam för 40 min sen. Urch vad jobbigt det är att lämna lilleman, men blir skönt att hämta honom sen och se hans fina leende.
Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig mådde jag sjukt illa, men nu när jag vaknade så mår jag fortfarande illa och har ont i magen, jäkla skit vet inte vad det är som spökar. Förhoppningsvis så släpper väll skiten snart.
Är så jäkla sugen på att gå ut och gå långpromenader varje dag, och gå ner minst 20 kilo, sluta proppa i mig all skit jag äter och börja på riktigt någongång. Men svårt att bara sluta, men ska försöka. Efter amningen så tänkte jag att nu fasen kan jag börja äta vad jag vill, och det har jag ju gjort vilket slutade med att jag rasat upp i vikt. Men ska ta tag i detta nu. Slänga allt ontyttigt har jag en stor lust med , men då blir nog sambon galen hehe.
Nu blir det fortsätta att glo på filmen sen vila lite.

Dåligt av mig

Fyfasen vad dålig jag är med att blogga. Tänker på att blogga varje kväll men blir lixom aldrig av. Skulle vilja ha en jätte fin blogg och göra intressanta inlägg, men känner att lusten inte finns till helt. Önskar oxå att jag skulle börjat blogga när jag vart gravid, skulle va så kul att läsa om mina dagar då, och alla besök hos barnmorskan och babyshopping med mera, men tyvärr tiden kan ju ej dras tillbaka.
Påtal om tid, fan va den rullar iväg. Känner speciellt så nu när man har fått barn. Dagarna rinner iväg och blir till veckor. Och min lilla kille blir bara större och gör en massa påhitt, och framsteg för varje dag.
Denna helg har vi iallafall vart i linköping i lördags och träffade mina föräldrar på ikanohuset, blev lite shopping och lunch på ikea. Var nog inte sams bästa tid på ikea. Han hann inte sova klart och sovrytmen stördes, trist. Men efter lite mat så va killen gladare. Idag så vaknade vi innan 7 imorse, och har städat och tvättat  hela förmiddagen, tog en pause runt 1 och åkte till sams farfar och fikade och tog det lugnt. Varit en bra helg faktiskt.
Men nu blir det bigbrother om jag orkar se hela, lilleman sover redan sen en stund tillbaka, lilleplutt mom loves u <3
Så glad att jag får vara din mamma, fina killen<3

Lite blandad shopping

Sitter just nu och tar det lugnt, lilleman är på dagis och förhoppningsvis går det bra. Igår och idag så har han verkligen inte velat släppa mig när jag lämnat honom, :/ men hoppas tiden går fort så jag kan hämta plutten straxt. Tänkte visa lite som jag shoppade och lite som sam fick av sin mormor och morfar :)
Detta fick sam, och lite stumpor och en grymt fin mössa. Tror han själv var mycket nöjd hehe.
Denna fast grå fick följa med hem. Köpte även en as snygg kortärmad, lite pössigare tröja. Linne och två par jeans. Ett par brillor.  Så vart ganska nöjd med min shopping hehe.

Norrköping och mello mys

just nu är vi i norrköping och ska mysa med massa gott gott framför mello ikväll. Ska bli spännande att se vem som ska få framföra sveriges bidrag i eurovision. Haft en shopping dag på stan, vart ett par kassar hem, får visa senare när jag kommer hem. Och min lilla kille vart ju inte bortskämt, nej då. Nya skor, baseball jacka och en leksak av mormor och morfar, snacka om nöjd kille :D.
Ska ni titta ikväll och vem tror ni tar hem vinsten ?

sjukstuga

Här hemma har vi varit sjuka, men lutar mer åt friskhållet. Där av dålig uppdatering. Magsjuka och influensa. :/ där av dålig uppdatering

RSS 2.0