Gårdagen

Vilken toppen dag det var igår. Vaknade av att sam satt och lekte i sin säng runt 8, alltså så hade han sovit i sin säng hela natten , då vart man riktigt stolt över lilleman.
Åkte sedan till sams gammelfarmor/farfar på omberg och där fixade dem våra stolar. Dem blev omklädda med svart skinn, blev jättebra. Sedan så gräddades det våfflor, för igår var det ju våffeldagen. Och sam mumsade på hehe.
Åkte upp på omberg och gick en promenad i det sköna vädret, helt underbart väder och sam han sov i vagnen och vi andra njöt av vädret.
Åkte sen till sams farmor och var ute och satt och pratade i solen, sam sprang omkring på trädgården och han njöt av vädret med. Så igår utnyttjade vi riktigt mycket vädret. Åkte hem och tog det lugnt och på kvällen blev det att åka till skänninge och hämta ett par lasse åberg glas vi hade köpt. Vart en tripp till max på hem vägen och var hemma straxt innan 21. Sam var fortfarande uppe, och sams farmor åkte hem för hon hade passat honom medan vi var borta en sväng. Men som sagt vilken toppen dag, och härligt väder.
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0