Dagis och läkarbesök

Nu har jag lämnat sam på dagis, och det är som igår inga problem att lämna honom. Men idag ska han vara kvar över lunchen och det har inte gått så bra dem andra gångerna när jag var med, men får se hur det går idag. Planer för idag är att gå till läkarn med sam sen, hoppas på att det ej är något men vill iallafall kolla upp.
Nu när jag är själv hemma så blir det att ta en städrunda och sen hämta samsam.
Längtar till sommaren nu, min fina lilla bebis <3

dagen som varit

Då är denna måndag straxt över, och idag på tredje inskolningsdagen så har det gått bra. Förutom maten som dem andra gångerna. Tror det är så att min lilleman har haft förstoppning och den vill inte ge sig. I morgon är det ju en till inskolningsdag och då blir det att lämna sam för första gången i en och en halv timme. Är faktiskt lite nervös över hur det kommer att gå men det ska nog gå bra kanske blir en tår hit och dit. Ska se klart bigbrother och sedan blir det sängen.

snart över igen

Lilleman sov jätte bra , nästan hela natten i sin egna säng i sitt rum. Vaknade straxt innan sex och sov sedan en timma till mellan mig och tommy, får se hur denna natt går men det ska nog gå toppen bra.
Idag så har vi bara tagit det lugnt på förmiddagen, sen kalas på eftermiddagen i vadstena. Alltid trevligt med kalas, men har mått lite halvt kasst så får se hur man vaknar upp i morgon.
Ännu en inskolningsdag i morgon för lilleman, då blir det att stanna kvar till två och testa att vila efter lunch, undra hur det kommer gå för lilleman hehe.
Men nu blir det titta klart bb och sen dra sig till sängs.

Långt inlägg

Torsdags så började sams inskolning på dagis. Både jag och tommy följde med, och jag var väldigt nyfiken på hur det skulle gå, och det fick faktiskt jätte bra. Både jag och T satt med tårar i ögonen när vår lille kille satt och skrattade för fullt och hade kul. Vi var inne hela dagen och sedan var det dags för tommy att åka till jobbet, så sam fortsatte att titta runt nyfiket och glatt. Sedan var det dags för lunch, korvstroganoff och ris, och sam han ville verkligen inte käka eller bli matad. Han satt mest och pillade i maten. Sedan var det dags att gå hem och lilleman somnade som en stock i vagnen.
Igår (fredags) så var det andra dagen i inskolningen, och vi spenderade tiden mest ute på gården och lärde känna den och så, tror sam verkade tycka om den faktiskt. Sen var det ju dags för lunch igen, och denna gång gick det inte alls, var sås och potatis med köttfärslimpa. Men nej det gick lixom inte i något i sam, så då fick vi tacka för dagen och gå hemåt. Och han somnade som en stock i vagnen denna gång med. Sen på eftermiddagen så åkte vi och storhandlade, bland annat fick sam regnställ, gummistövlar och vantar, lite leksaker och vi handlade som sagt massor med mat. Innan vi åkte så satte vi oss och fikade på city gross, värmde på en barnmatsburk och sam käkade upp allt med en gång. Då var han verkligen hungrig och skönt tänkte jag. När vi kom hem så gjorde han sitt och snacka om att lillen har nog haft förstoppning och kan nog vara därför han har varit som han har nu i ett par dagar, trist när det blir att han ej äter, men hoppas det är på g att bli normalt igen. Plus att natten till idag så sov han i sin säng till 05.20, rekord för att vara sam. SÅ lycklig man blir och förhoppningsvis så sover han väll snart hela nätterna i sin egen säng i sitt egna rum. ( men självklart så är det mysigare att ha plutten brevid sig) hehe :)
Och idag åkte vi och fikade på morgonen i väderstad, sedan vart det en tripp in till skänninge, men först stannade vi till och kollade en vagn som vi har tänkt köpa, ( en teutonia timmy) vilket vi gjorde nu, och den verkade toppen bra med allt så den fick följa med hem.
Denna fast en grön
Stannade till öob och köpte massa saker där och sen Mc donalds på hemvägen, nu ikväll har vi plockat här hemma och kollade mello,sam sover sen en stund tillbaka och ska nog lägga mig straxt med. Vart ett långt inlägg men så kan det va när man är seg och inte uppdaterar hehe.

ännu en trevlig helg

Då var snart denna helg över. Har haft en toppen helg faktiskt. Åkte ju upp till norrköping i torsdags. På fredagen, skapligt, så åkte jag sam och syster till hageby centrum. Kollade runt i butikerna och bokade in en tid för manikyr. Så första gången jag var på manikyr och jag gillade det faktiskt, nöjd och nagellacket som jag valde sitter än. Sen vart det hem och ta det lugnt inför kvällen. Fixade mig och sedan gick jag till sofie där hennes kväll började. Va riktigt trevligt med alla tjejer. Vart två rätters och drink buffe,  kul att träffa tjejer som man ej träffat på ett tag oxå. Runt 23 vart det att åka till nattklubben för dans. Dansade som aldrig förr och hade skit kul. Så hoppas din dag vart bra sofie, kul att jag fick vara med och fira dig.
Åkte hem på lördagen, var hemma i bynn redan vid 11 och snacka om att lilleman saknar sitt rum varje gång vi går utanför dörren hehe, så han gick raka vägen in dit, sa knappt hej då till sin morfar som skjussat oss hem.
Idag så har vi bara tagit det lugnt hemma nästan, tvätt på listan som straxt är avklarad. Gick ut en timma med lilleman i förmiddags och gjorde en snögubbe, tror han hade kul för han ville verkligen inte gå in igen hehe.
Är stolt över min lilleman faktiskt, han sov i sin egna säng från lördagskvällen runt 21.15 till 04.00 vilket han ej gjort sen han var mini, duktig kille, får se hur det går inatt. Men nu blir det att invänta storebror på tvn sedan krypa ner till sängs.
Mini sam <3

Blandat snackeri :)

Sitter just nu hos mor och far och lyssnar på Ramones <3. Kom hit igår och hade full rulle i går. Fika med mor och far sen kom syster. Efter det blev det en runda på stan , hem till syster och hennes sambos nya lägenhet. Jätte fin var det, sen en runda till myrorna och sen möta upp en tjej som ja köpte skor av. Träffade freja på kvällen och kolla på stan efter present till sofie.
Ikväll blir det att fira underbara Sofie, ska bli jätte kul. Värsta är att jag har blivit sjuker men hoppas det lättar till kvällen.
Inväntar syster nu för ska till hagebycentrum och fixa naglar om det finns en tid. :)



Baad day

Inte mina dagar dem senaste två som varit. Är fan sur och irriterad jämt. Bland annat på folk som ej kan inse att sam är min son och att JAG bestämmer över honom och tommy såklart. Fan alltså va arg jag är.
I morgon hade jag tänkt åka till norrköping med blir nog inte så utan får väll bli fredag som tänkt. Men får se hur det blir med den saken. Längtar iallafall till fredag  då ja får träffa mina tjejer.
whats a women when a man , don't stand by her side ? tommy kom i g&aring;r &lt;3 :) s&aring; i dag har vi tagit det lugnt oh glodde p&aring; melodifestivalen , inga bra bidrag :( sen glodde vi p&aring; n&aring;n d&aring;lig skr&auml;ckfilm p&aring; tvn ..men najs dag !
<p>P&aring; dagen blev det att &aring;ka till tommys mormor o morfar oh k&auml;ka p&aring;sk mat :)G&ouml;tt! oh sedan hem till hans pappa oh tog det lugnt bra dag de!</p>
Miss mah sis med..

Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag allihop :)
Idag spenderar jag min morgon med lilleman hemma, vart gnällig till ifrån men inte så lustig kanske, eftersom han är sjuker. Jäkla dum hosta och snuva, men det går väll över så småning om hoppas jag.
Fick samtal igen från dagiset, att sam börjar sin inskolning den 23 februari. Ska bli spännande och se hur det går. Får berätta senare hur det går.
Men nu ska jag mysa med plutten, kanske får bli en promenad i vagn eller pulka får se verkar som dem plogar vägen nu, svårt med pulka då hehe.
Men iallafall ha en fin dag med era nära och kära :)

Kärlek

Min buse


...

I helgen har jag inte haft tid att blogga, eller bra internet. Varit hundvakt till 9 st busiga dogs, och även till marsvin och kaniner. Så har haft fullt upp, och ej sovmorgon som man trodde hehe. På fredagen så tog jag och sambon tid att boka bowling, så det gjorde vi och han vann, men vi hade trevligt. På lördagen gjorde vi även en god middag med kött, potatisgratäng och goda såser, blev att titta melodifestivalen. Loreen var bäst i denna deltävling enlig mig. Men gillar udda bidrag så ska bli spännande att se vad 2012 har att erbjuda i musikväg.
Idag har jag och plutten varit på familjecentret och lekt, och nu ikväll hälsade vi på sams farmor en stund innan det vart hemfärd. För klockan 8 var det ju top model och nu project runaway :), så ska kolla klart på det, sen blir det sov dags.
<p><span style=
Saknar mitt långa röda hår, men det har växt på sig så det är skönt, inte haft långt sen 08 (:
<p><em>I felt this before<br /> Now I feel it again<br /></em><strong>No matter how hard I try<br /> This feeling wont end<br /></strong><br /> So I pretend youre here by my side<br /> Tonight on this lonely ride<br /> I keep telling myself that</p> <p><em>Life goes on while youre miles away<br /> And I need you<br /></em>Time goes on as night steals the day<br /> Theres nothing I can do<br /> <br /> <br /> <br /> You heal up my wounds<br /> I tasted your tears<br /> You spilled out your heart<br /> So I let out my fears<br /> <br /> <br /> <br /> But one fear that I kept to myself<br /> Was how I prayed that youd love no one else<br /> Like youre saying you love me<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <span style=

3 år dagen efter

Igår var det min och tommys tre års dag, vad tiden går fort alltså, men minns fortfarande lika mycket första dagen jag träffade honom, gu va det kittlade i magen då hehe. Och här är vi nu, tillsammans, har en underbart fin son och en egen lägenhet och det trodde man inte då, tänkt vad livet kan erbjuda. Självklart har vi haft ned och uppgångar, men så är det ju i förhållanden annars skulle det ju aldrig va kärlek. Men älskar min fina sambo, bästa vän<3
<p>Tommy och Jonas :) gulligt med kusin k&auml;rlek xD hah :)</p>
Första gången jag och tommy träffades, då var hans kusin jonas, och min vän freja med, vilka minnen. (i mitt gamla rum hemma)
idag vare skola efter lovet , s&aring; j&auml;&auml;&auml;vla seg b&ouml;rjan as&aring;! urch men vi slutade halv 12 :) f&ouml;r att l&auml;rarna skulle p&aring; utbildining s&aring; blev att glo p&aring; stan med jossan , sen s&aring; kom ja hem oh glodde p&aring; film med bror min:) senare , nyss kom jag hem fr&aring;n dansen gick till oh fr&aring;n idag ^^
Åh ibland saknar man sitt gamla jag. eller utseendet hehe
<p style=
<p>Vaknade halv nio idag , så nu är klockan halv 10 ska sommarjobba, som börjar klockan 10! Hoppas dagen går fort hehe :) sen efter det blir det hem fort sen åka till tommy , :) &lt;3 love&nbsp;u darling,</p>
Gammal bild på oss, åh kärlek hehe.
.
Igår vart sam hämtad av min syster och pappa , så han ska spendera sin helg med en massa bus och busfabriken skulle dem visst till, så han får det nog toppen. jag och tommy ska vara hundvakt till 9 hundar i helgen så blir fullt upp, sen blir det nog att åka och äta gott någonstans, vi får se hur det blir :). Men saknar min plutt enormt redan, såklart. Så ska ringa till dem och kolla vad lilleman gör, sedan blir det städa innan karl och helgen kommer ordentligt.
<div style=
Andra ultraljuden v 18 med min fina prins sam
<div style=
Åh, blir helt tårögd så fin man kan va.

RSS 2.0