its such a perfect day, im glad im spend it with you

Kom hem efter skapligt i dag efter minisemester  i halmstaf, var mycket trevligt,Tack family.  Vart en pizza och vilade lite på dagen. Sedan blev det en sväng på bynn och tog varsin mjukglass. Nu blir det mor och son mys, Ska nu se på minneskonserten från oslo som går på 2:an.
mammas finaste bebis några veckor gammal <3

Last day

Hallå, Gårdagen spenderades som sagt i Ullared. Vart en heldag där nästan, och hittade en hel del fina fynd. En annan sak som får följa med hem är en efterlängtad  golv kandelaber. Så vart en lyckad dag där, tack mor sis och tommy.

Denna dag blev det att ta det lugnt, sedan framåt tolv bar det av till sis arbetsplats och kollade runt lite. Åkte även till Scoretts outlett där jag hittade ett par toppen fina skor till Galan som är i Augusti. Och träffade ett par släktingar och fikade med dem. Just nu har vi precis ätit mat och ikväll blir det att njuta av fredagskvällen och sista kvällen i Halmstad. För i morgon bär det av hemmåt. 





Hello sunshine

Go kväller,
Sitter hos Big Sis i Halmstad med familjen G/K. Vi kom hit på eftermiddagen och ikväll så njöt vi av vädret och så blev det att köra gokart, Gud så kul det var (: , I morgon blir det att åka med mor sis och sambo till ullared, där vi troligtvis ska trängas med våra kundvagnar och hitta bra/dåliga fynd hehe.
hoppas eran dag varit fin :)




guldklimpen <3


Sunday bloody sunday

Idag så vart det en lugn förmiddag i Norrköping, vart en sväng på stan och fika med mor och far. Köpte ljuslyktor och ljusstakar till hemmet, kommer nog bli toppen fint. Sedan hann jag träffa amanda också en sväng. Frammåt kvällen skjussade pappa hem oss igen till Ödeshög. Så blev en lugn kväll med thaifood och tv tittande, just nu sover sam och blir väll att natta kudden om en stund också, Natti (:
mammas goding <3

My only one

Och föresten, idag blir min stora kille redan sju månader <3 Tiden går så himla fort, och jag älskar att se alla dina framsteg och bus. Du ÄR det bästa som hänt mig.



Efter regn kommer solsken, Eller ?

Gokväller,
Precis hemkommen från dopet. Var ett jätte fint men mycket kort dop hehe. Efteråt var det fixat med mat och fika på församlingshemmet, trevligt att träffa släkt och umgås (: ( Bilder kommer i nästa vecka )
Om allt detta som hänt i Norge, kan inte förstå det. Så offatbart då det händer i vårat grannland. :( Alla tankar går till alla drabbade och deras anhöriga. urch :/
Jäkla oväder vi har fått också i sverige, hoppas på bättre väder.
Men hoppas eran lördag varit fin iallafall (: kram



mammas och pappas finaste, endast ett par veckor gammal <3


Relax take it easy

Halllåå (:
Är uppe hos föräldrarna nu, kom hit igår.  Så sitter och tar det lugnt just nu och tittar på vh1, song that made them famous <3  och kollar till lilleman som undersöker allt i lägenheten med sin gåstol, hehe. Gått runt på stan idag, letat efter en klänning eller nått annat, för ska på dop i morgon. Så den jag tänkte ha gick sönder i tvätten, typiskt hehe. Men iallafall dop i morgon för kusinbarnet Saga :) mysigt ska det bli. Och Sam som redan blir 7 månader i morgon, mammas stora kille <3'

ha en fin helg ¨




Sam med sin moster Tove, på sitt dop som var den 28 maj 2011 <3


<3

Hellu
Idag har det bara varit en hemmadag nästan iallafall. Blev att åka till Gränna med Lilleman såklart, Sams farmor och Tommy. Blev minigolf (jag vann) hehe, och äta mjukglass nere vid hamnen. Lilleman somnade på vägen dit och sov under tiden vi spelade. Just nu får han välling och förhoppningsvis så blir det sängen för han snart :)
Tänk att du var så här liten för inte så länge sedan, och snart redan 7 månader :) Mammas finaste prins <3

oh happy day

Godkväller :)
Idag vaknade lilleman skapligt, så vart lite morgon mys framför tvn som vanligt, sedan blev det att sova en stund till. Blev att fixa oss till kalaset. Fick ett samtal från min far som frågade om dom kunde komma förbi för dom hade köpt en vagn till Sam. Så kom dom och hämtade oss så åkte vi vidare till kalaset. Mycket trevligt var det där. Innan vi åkte hemmåt åkte vi igenom hästholmen, jätte fint såhär på kvälls kvisten hehe.  Sedan blev vi avsläppta av mina föräldrar.. Sedan så invigde vi vagnen som är toppen fin och är jätte glad eftersom jag ville ha en ny vagn :) Så stannade vi till vid kina/thai restaurangen och köpte lite man och drog vidare hemåt så satt på bakgården och käkade lite och njöt av kvällen. Mycket trevligt dag.
Denna vagn på bilden, fast Sam fick en Röd/svart :)

Friday im in love

Dagen började med att gå ut med dogsen, sedan ta det lugnt. Efter ett tag åkte dom och mamma hemmåt. Haft det trevligt dom här dagarna ni var här (: . Testade att laga inbakat med köttfärs i , mycket gott faktiskt. Nu sitter jag och tommy och tittar på 1an, någon film som precis börjat. Och sam får sin välling, hoppas han somnar för natten snart .
I morgon blir det att åka till Sams farmor som fyller år så det ska bli trevligt :)
hoppas ni har haft en bra dag. Hejs

Rain Rain Rain

Gokväller
Idag blev ju inget som planerat, Vi som hade tänkt mysa nere i Hästholmen med glass och njuta av vädret. Men vart inget av det , då när det bara har blåst och regnat hela dagen. Så det får bli någon annan gång (:
Nu sitter jag med mor som matar Sam och kollar på 1an där dom firar Victoria. Straxt ska jag laga fruktsallad som vi ska mysa med framför tvn .
Goding <3

We don't remember days, We remember moments

tjenixen
Idag blev det en tripp till Gränna, mycket mysigt men kallt var det, så när vi skulle åka jo då lös solen, Typiskt.
Men blev såklart att köpa polkagrisar och annat gott, en snuttis till Sam som verkar tycka om. :)
När vi kom hem så blev det att kolla på Bachelor, jäkla skit program igentligen. Dejta massor tjejer/killar och hålla på med alla samtidigt och sedan dissa dem som har känslor för den som dom vill förlova sig med, men aja det är underhållande.
Sen på dagen kom moder och hundarna hit så mysigt så dom stannar ett par nätter. Blev en pizza och mys framför fotbollen, just nu står det 3-1 till Japan.
Nu blir det att försöka natta lilleman. Natti
Mammas finaste kille <3

It's the little things that makes life BIG

Hallå igen, en ny underbar dag.
Idag vaknade lilleman skapligt så bara att pallra sig upp,fint väder men det var ju tvätt som stog högst upp på listan idag. Myst hemma hela dagen, men nu på kvällen vart det en kvällstur. Sam fick välling och somnade som en stock, min lilla goding.
Blir nog att åka till sis om ett par veckor och hälsa på. underbart (:
I augusti ska jag och Paulina åka upp på en gala för unga mammor, kommer bli mycket spännande och längtar faktiskt. Ska bli kul att träffa andra unga och njuta av en trevlig kväll. Köpte en klänning att ha under galan i helgen vilket jag trodde att jag inte skulle hitta så enkelt , tack syster för letandet.
Denna fina klänning får det bli :) är super nöjd.

Det första , men inte det sista

Hallå, mitt första inlägg i min första blogg :)
Så tänkte skriva lite om mig, föddes i september 1992, alltså så är jag 18 år, uppvuxen i Åtvidaberg ,
men sedan flyttade jag och min familj till Norrköping när jag var 10. Där jag bodde nästan i 8 år. Sedan träffade jag min underbara sambo och tillsammans har vi då en son , Sam. Han föddes den 23 december 2010. Han förgyller ens dag med glädje. Min fina skatt.
Flyttade sedan tillsammans ner med Sam till ödeshög. Och sen sista Januari nu iår har jag bott här.
Jag då,     Datumet stämmer dessvidare icke ! :)
Jag och min fina lilla tisse , Sam :)
Välkommna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0