:)

Precis kommit hem från skänninge, vart och firat Valborg, tittat på majbrasa och raketer. Riktigt trevlans, nu blir det sova innan man ska upp till mor oh far imorgon


Utgång

Ska snart ut och dansaaa ska bli prima


boxning

Sitter just nu med en skål godis och loka och glor på tv4 sport. Titelmatch mellan frida wallberg och amanda serrano. Riktigt spännande.
Så ska fortsätta titta och förhoppningsvis tar frida hem det..

Måndag mys

Plutten har sovit sen ett tag tillbaka och nu sitter jag och Tommy och käkar lite godis, måste ju unna sig ibland , även om det blir ofta... Första praktik dagen över på rasta, och kommer nog trivas där :) ska titta på tv igen ciao


Party

Har det trevligt i åtvid med tjejerna :)


Hallå

Imorgon bär det av till Åtvidaberg. Ska träffa kusin och umgås och gå ut på kvällen. Ska bli riktigt kul att träffa släkten där nere. Var ju ett par månader sen sist. Nu ska jag försöka söva lillen som sitter och gosar i knät.


bad feeling

urch vad trött jag är på allt. ingenting blir som man vill eller planerar. Saknar mina vänner och familj , norrköping. Känns sjukt jobbigt att bo här nere till och från, försökt skaffa vänner men inte är det lätt alltså. Känner mig riktigt ensam imellanåt. Tur att jag har min lilla solstråle som oftast är på bra humör.
Hoppas bara detta går över snart...

sunday morning

ännu en veckas slut, eller ja har ju hela söndagen kvar. Den kommer att bestå av städ, tvätt och kanske en biltripp.
Veckan har gått otroligt fort, och har hunnit med ganska mycket. Besökt tranås och tittat in skolan, gått på möten angående praktikplatser blandannat. Igår var vi oh fikade på förmiddagen, åkte sedan hem och spenderade ett par timmar på bakgården, med att fixa en sandlåda och förbereda uteplats. Tar tid men hoppas att det blir bra. Trist på ett sätt att det redan är söndag, skulle vilja umgås med familjen en dag till med ledighet. Ska fortsätta dega och sen sätta fart.
Love u sunshine

En dag, en kärleks saga

Tittade just nyss klart på filmen En dag. Velat se den så länge och passade på nu när jag hade tid. Och oj vilken film, så underbaaaaaar, satt med tårar i ögonen i slutet. Kan verkligen rekomendera den om ni ej sätt den.
Nu blir det unga mödrar och laga käk.

kvälls titt in

Tittar just nu på andra avsnittet av alcatraz som har premiär idag. Tycker att det verkar vara en helt ok serie, blir väll bättre med tiden.
Tog en sväng med bilen förut, sams farmor var med. Märktes väldigt väl på sam att han tyckte det var skönt att få komma ut, även om det vart en tripp i bilen. Han sover sen ett tag tillbaka, och ska nog också gå och lägga mig straxt. I morgon blir det banken och fixa en sak, och mysa med lilleman.
Någon mer som tittade ikväll?

påskpåskpåsk

Skrev ett inlägg här om dagen, men då dog datan så inlägget vart ej klart.
Men iallafall, just nu sitter jag och tommy oh mumsar på våra påskägg och tittar film, sam vilar men lär vakna snart. Denna påskhelg har varit bra och lugn. Var och käkade påskmat i lördags hos tommys mormor och morfar, fick påskägg och umgicks. Men så har sam hög feber till och från och snoret rinner hela tiden. Nätterna har varit till och från, vissa nätter har han sovit ok och vissa har vi fått suttit uppe. Hoppas min lilla kille blir frisk snart, så jobbigt att se han så nere.
Ska fixa lite nu och gosa med plutten, laga någon mat och invänta kväll.
förra påsken såg vår lilla kille ut såhär. Tiden går för fort alltså. finaste sam<3

Påskägggg i stora lass

Glad påsk :) sam har precis fått sitt och tuggar nu på gottigheter och leker med nya saker :)


wejuuuu

Gårdagen så lämnade jag sam på dagis, själva lämningen var ju inget roligt som vanlig. Men han blir alltid lika glad när jag kommer och hämtar. Lite svårt att veta om han verkligen trivs. Kom hem och fixade tvätten och sedan gick jag och grannen ut och rensade ogräs och annat på framsidan, där vi bor. Efter två timmar så gav vi oss och ska fortsätta någon annan dag. Tog det lugnt hemma och hämtade sedan sam. Lagade mat och gjorde inte så mycket av dagen.
Idag lämnade jag sam igen, ledsen som vanligt vart sam, men förhoppningsvis så går det nog bra. Själv så blir det att bara ta det lugnt, fixa tvätt och kanske lite städ men annars jäkligt lugnt.
Ikväll blir det chill vid tvn, först top model och sen född 2010 :D

helgmyys

Söndagskväll redan, vad veckorna springer iväg :O. helt otroligt va tiden går fort. I fredags åkte jag och min lilla familj upp till norrköping. På kvällen åkte jag och tommy till freja för att fira henne. Vart en jätte trevlig kväll där med god mat och roligt spel,musik och folk. Drog sedan vidare till puls och dansade för fullt. Så vart en toppen fredag. På lördagen vart det stan en sväng och sen bara ta det lugnt hemma hos familjen med taco och tv tittande. Var hemma redan efter 11 i morse, så idag har vi bara tagit det lugnt och varit hemma för det mesta. Sam har sovit en stund och tommy står i duschen, så när han är klar så blir det lite godis i skålar och mysa framför big brother.
<3

RSS 2.0